Атина. Днес круизната линия Celestyal Cruises, носител на редица награди и превърнала се в  избор № 1 за пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие, обяви пред Bgtourism.bg, че Дейвид Нойес ще бъде неин неизпълнителен председател.

Назначаването му идва след привлечената мащабна инвестиция от водещия международен частен инвестиционен фонд Searchlight Capital Partners. Избирането на Дейвид Нойес за поста допълнително ще подкрепи стратегията за растеж на Celestyal Cruises, която цели разширяване на присъствието на марката в световен мащаб и надграждането на досегашния ѝ успех в посока обновяване и разширяване на флота ѝ.

Курортът Св. св. Константин и Елена посреща Лято ‘2022 с нов СПА хотел (снимки)

Дейвид Нойес

Нойес има над 35 години опит в туристическата индустрия, като е заемал позиции в областта на авиацията, управлението на пътувания и други. Дейвид Нойес е бил на ръководни позиции във водещи компании в областта на круизния туризъм, включително е бил главен изпълнителен директор на Carnaval UK и изпълнителен вицепрезидент на P&O Cruises и Cunard. Към днешна дата той е неизпълнителен председател на Grays of Cambridge (International) и неизпълнителен директор на Network Rail и на London Luton Airport Operations Ltd. Също така, Нойес е част от корпоративния консултативен съвет на Teenage Cancer Trust.

Като неизпълнителен председател Дейвид Нойес ще поеме ръководна функци в борда на Celestyal Cruises и ще подкрепи екипа, като внесе насоки за развитието на компанията, ръководена от главния изпълнителен директор Крис Теофилидес.

Хотел „Петте елемента“ в Сапарева баня: СПА преживяване от бъдещето

Развълнуван съм от присъединяването си към Celestyal Cruises и очаквам с нетърпение да работим заедно с Крис и екипа му в подготовката за посрещането на нашите гости тази пролет. Имайки предвид подкрепата на Searchlight Capital, това е вълнуващ момент да стана част от Celestyal Cruises. Заедно ще работим, за да затвърдим позицията на марката като водещ круизен оператор в Източното Средиземноморие, предлагащ автентично преживяване, разширени услуги и персонализирано преживяване на нашите гости от цял свят., коментира Дейвид Нойес.

Радваме се, че Дейвид се присъедини към борда като председател и съм убеден, че неговият опит и задълбочени познания в областта на круизните пътувания ще се окажат безценни, докато работим заедно за постигането на стратегическите си цели за растеж и обновяване на флота ни., добави главният изпълнителен директор на Celestyal Cruises Крис Теофилидес.

Bgtourism.bg продължава да бъде най-четената туристическа медия в България

Celestyal Cruises предстои да разшири предложенията си към българския пазар през новия сезон. Круизната компания се превърна в лидер в пътуванията до гръцките острови и Източното Средиземноморие, като през последните години насочва усилията си към разширяване на присъствието си на ключови пазари на Балканите, включително и в България.

***

За Celestyal Cruises

Celestyal Cruises бързо си изгради репутация и спечели признание като избор №1 за круизни пътувания до гръцките острови и Източното Средиземноморие благодарение на своя опит в региона и на изключителното гостоприемство, което гостите получават на борда. Компанията управлява два кораба за пътувания в региона, а по-малкият им размер гарантира истинско и уединено преживяване за пътниците. Философията на компанията е изградена върху уникалното гръцко наследство, което съчетава гостоприемството с истинското потапяне в атмосферата на дестинациите и осигурява автентично преживяване за цял живот, както на борда, така и на сушата.

Мерки за здравословно и сигурно пътуване

Основен приоритет за Celestyal Cruises е спазването на изискванията за опазване на околната среда и здравето, безопасността и благополучието на гостите на борда, на екипажа, както и на общностите, които посещават. Като член на Международната асоциация на круизните линии, от компанията приеха задължителни мерки за подобряване на здравните протоколи, като част от поетапното възобновяване на круизните пътувания.

Цвете от LillaGreen: С Петер тръгваме на ново дълго пътешествие по света през март, което да ни донесе нови емоции и приятели

Съобразени с препоръките и съветите на водещи учени, медицински експерти, на европейските и гръцките здравни власти, тези протоколи се прилагат по време на цялото пътуване. Мерките за опазване на здравето и гарантиране на безопасността подлежат на непрекъснато оценяване и коригиране въз основа на развитието на пандемията от COVID-19 в Европа. Те са съобразени с наличието и промените по въведените превантивни, терапевтични и смекчаващи мерки.

Награди     

Между 2014 г. и 2021 г. Celestyal Cruises получи най-високите отличия в рамките на наградите за туризъм, които са едни от най-престижните за гръцката туристическа индустрия. Това включва 1 платинен, 14 златни, 9 сребърни и 5 бронзови отличия в различни категории, включително “Отлично преживяване на гостите”, “Соло пътувания”, “Инициативи за КСО” и “Принос към икономиката”. През декември 2018 г. и 2019 г. Celestyal Cruises получи наградата на редакторите на британското издание Cruise Critic за “Най-добро обслужване”. През февруари 2018 г. Celestyal Cruises получи 4 отличия на Cruise Critic.

През 2019 и 2020 г. Celestyal Cruises беше отличена за цялостния си принос в развитието на круизната индустрия в Източното Средиземноморие в рамките на наградите MedCruise.

Корпоративна отговорност

Celestyal Cruises е дълбоко отдадена на устойчивостта и етичните бизнес практики. Компанията активно подпомага местните общности на дестинациите, които посещава, особено в сферата на образованието. Celestyal Cruises подкрепя и неправителствени организации в областта на културата с цел насърчаване на младежкото предприемачество, развитие на студентите от морските региони и подобряване благосъстоянието на децата.

ISO сертификати

Целият спектър на дейността на Celestyal Cruises в управлението на круизни кораби, включително техническо управление, управление на хотели и екипаж, както и на офиси, са сертифицирани в съответствие със стандартите ISO 9001/14001. Сертифициращият орган е DNV, която е широко призната като най-голямата и уважавана рейтингова агенция за морската индустрия.

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA