Slide
Slide
Slide
Slide
И през 2024 ТА „Солвекс“ ще предлага луксозни бягства в очарователния Лисабон

София. През юни и през септември може да посетите португалската столица за 4 нощувки с редовни полети с включен голям чекиран багаж за всеки турист. За 15 юни избраният хотел е Massa Campo Grande 4*, един от най-новите СПА хотели в луксозната колекция на Лисабон. Хотелът е с прекрасен СПА център с вътрешен отопляем басейн, подходящ  за релаксиране след богатата екскурзионна програма.

За промоционалната юнска дата в пакета за първи път са включени две екскурзии на български език с местен екскурзовод – в историческия център на Лисабон и в градчетата Мафра и Ерисейра.

Лисабон/Снимки ТА „Солвекс“

Мафра и Ерисейра ще покажат от една страна богатата история и кралското великолепие на португалската монархия, а от друга – мощта на океана и величието на природа на страната.

Едва на 28 км от космополитния Лисабон, Дворецът в Мафра е обявен за Паметник на ЮНЕСКО и за едно от Седемте чудеса на Португалия. А Ерисейра е соленият вятър и океанските вълни, разходка по тесните улички и автентичната морска кухня. Може да се допълнят и екскурзии в прохладната Синтра с разглеждане на Имението Кинта де Регалейра, както и чудната комбинация на четирите градчета: Обидуш, Назаре, Баталя и святата Фатима.

Португалската столица е сред любимите дестинации на туристите от цял свят

Лисабон е винаги добра идея и с програмите на Солвекс туристите ще се убедят в предимствата на перфектното настаняване и високото качество на туристическата услуга.

Сподели публикацията