Египет/Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. В ход са записванията за почивки и екскурзии до едни от най-атрактивните и любими дестинации на българските туристи, които могат да предложат слънце, комфортно настаняване, вкусна кухня и автентични преживявания. Кападокия, Анталия, Хургада, Шарм ел Шейх – още не сте били на тези места?

Пролетта дойде с топ предложенията на българския туроператор „Онекс тур“. Компанията предлага почивки в Кападокия с 3 и 4 нощувки на 31 март и 4 април, с полет от София. На 31 март родните пътешественици могат да се отправят към слънчева Анталия с директен полет от столицата ни.

В момента много български туристи и професионалисти в туристическата индустрия се наслаждават на прекрасното време в Египет. Сънародниците ни могат да се запишат за следващите екскурзионни програми на 27 март от София до Хургада и връщане от Кайро, както и на 3 април с полет до Кайро и връщане от Хургада. Има още една дата за почивка в Хургада и тя е на 6 април. „Онекс тур“ предлага почивки в Шарм ел Шейх на 8 април с полети от София и Варна.

Програмите на „Онекс тур“

Кападокия 4+3

Шарм ел Шейх от Варна

Шарм ел Шейх от София

Анталия от София

Почивки – Хургада от София

Хургада/Кайро от София

Кайро/Хургада от София

Сподели публикацията