Начало Добре дошли в медията, която отразява най-важните новини в туризма!

Добре дошли в медията, която отразява най-важните новини в туризма!

За нас 

Данните са на Google Analytics към 20 януари 2021 г.

Запитване за реклама

office@bgtourism.bg, + 359 886 01 53 91

Възможности за рекламно и информационно присъствие в BGtourism.BG – водещ специализиран сайт за туризъм в България! Цените са валидни от 01.01.2021 г.

Начална страница

Header  (1028/150 px) – 3 000 лева за месец/100 % ротация

Header 2 (700/110 px) – 2 500 лева на месец/100 % ротация

Позиция 3 (1028/150 px) – 1 700 лева за месец/100 % ротация

Позиция 4 и 5 (350/250 px) – 1 100 лева за месец/100 % ротация

Позиция 6 (660/110 px) – 900 лева за месец/100 % ротация

Позиция 7,8 и 9 (350/250 px) – 500 лева за месец/50% ротация

Позиция 10 (1020/150 px) – 450 лева за месец/100 % ротация

Позиция 11 (1020/150 px) – 350 лева за месец/100 % ротация

Тапет (Wallpaper) – 2 500 лева на месец/100 % ротация

ПР публикация – 600 лева на брой, при повече от 5 броя – 20% отстъпка

платените рекламни информация се отбелязват с * публикация

Вътрешна страница

Банер (350/250 px) – 900 лева на месец/100 % ротация

Банер под заглавие на вътрешна страница (700/150 px) – 2 500 лева на месец /100 % ротация

Банер (300/600) – 1 500 лева на месец/100 % ротация

Банер – под публикация във всички рубрики – 1 500 лева/100 % ротация

Вграждане на рекламни банери в публикации l в определени рубрики – 800 лева на месец

  • Цените са без ДДС,
  • Възможности за договаряне при дългосрочно партньорство,
  • Екипът на Национална информационна агенция bgtourism.bg остава на разположение и за нови възможности за рекламно присъствие,
  • Запитване за реклама – office@bgtourism.bg, + 359 886 01 53 91

Попитайте за Премиум, Златен, Сребърен, Бронзов и Стандартен пакет за рекламно и информационно присъствие в bgtourism.bg и списание Destinations – ultimate guide for your holiday!

“Иновацията различава лидера от последователя” – Стив Джобс

*****

На първо място бих желал да ви поздравя с огромната аудитория,  до която сте  достигнали – 2 милиона читатели. Това е най- безпристрастният показател, че следите прецизно тренда в туристическия бизнес, че сте полезни и сте спечелили доверието на читателската публика, която включва както представителите на туристическия бранш, така и реалните потребители –  туристите.

Сайтът www.bgtourism.bg е изключително добре организиран, удобно систематизиран и ежедневно актуализиран с много и разнообразна информация.

Страницата, предоставя възможност на едно място да бъде открита подробна информация за  възможностите, които предоставят различните дестинации в България, хотели, туроператори, както и актуалната ситуация в туризма в международен план.
Пожелавам Ви да продължавате да се развивате в същата посока и да печелите още повече верни читатели. Приятно ми е, че често чета в сайта за Бургас и региона.

*****

bgtourism.bg е сериозен източник на информация,

безценен партньор в рекламирането на община Чепеларе като туристическа дестинация, удобен и сигурен начин за „сверяване на часовника“ за всички, свързани с туризма. Поздравления за качеството на сайта!“

*****

От мое име и от името на Управителния Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм поздравявам БГ туризъм с 2-милионния си читател. 2 години професионализъм, амбиция, позитивизъм, креативност, коректност-

БЛАГОДАРИМ, че ви има!

На създателя  и  двигателя  на  платформата  Руслан Йорданов и екипа му желая здраве и да продължават да отразяват, подкрепят и критикуват градивно участниците в туристическата индустрия в България. Да показват добрите практики от Европа, както и качествения български туристически продукт.

*****

bgtourism.bg е пример, как с последователна и целенасочена работа, която се върши със старание и любов, може не само да се наложиш като лидер в бранша, но и да създаваш креативни идеи и да отправяш послания не само към туристическия бизнес.
Естествената роля на подобна медия е, когато има значими събития в туризма да се отразяват новините с подходяща публикация.

BGtourism.BG е показал многократно точно обратното – как подходяща публикация може да доведе до значими събития в родния туризъм.

Такъв пример за бизнес поведение е присъщ само на професионалистите и на лидерите.
С красив и изящен дизайн, правилно избрана цветова гама и абсолютно правилен подбор на водещите новини, сайтът е един от малкото в света, който в  тежките времена на пандемията не залитна, като много други подобни онлайн  медии във виртуални конференции, форуми и безконечни дигитални семинари. Много професионално и деликатно проведе онлайн туристическата борса, популяризира множество инициативи на бизнеса, свързани с тежките времена за родния туризъм. Не се поддаде на политически страсти и корпоративни интереси.

*****

Екипът на TEZ TOUR България поднася своите искрени поздравления на bgtourism.bg като една от най-силните туристически медии в България. Още в началото на нашето ползотворно партньорство, те се доказаха като най-актуална, точна и завладяваща читателя медия, въпреки крехките 2 години от създаването им. Благодарни сме им за съдействието, разбирането и изключително адекватните реакции, особено в толкова динамичен бизнес като туризма.
Като генерален представител на TEZ TOUR мога да споделя:

Живея в България от 2 години и половина и съм се срещал с доста представители на различни медии в бранша, но bgtourism.bg се доказаха като най-влиятелни и адаптивни.

Щастлив съм, че съществуват и си партнираме толкова добре, дори и в условията на трудни за туризма времена.“
Пожелаваме им да се развиват все така добре и да работят както досега – с голяма отдаденост и сърце!

*****

От две години следя публикациите на туристическия портал bgtourism.bg от професионален интерес.

Следят го и журналистите в Русия и често се обръщат към мен за коментар на събития и новини от България. Благодаря на Руслан Йорданов и неговия екип за професионалната работа. Желая здраве и успехи!

*****

Най-прецизната медия в сектор туризъм!

Супер точна информация, винаги навреме, винаги обективна. Толкова отдаденост на това, което правите, е рядко срещано явление днес. А това вещае само и единствено успехи! Бъдете все така истински!

*****

Години наред липсваше специализирана медия, която да отразява адекватно случващото се в туристическия бранш. Познавам Руслан като човек и професионалист и още щом създаде bgtourism.bg бях сигурен, че той и неговият екип ще запълнят тази ниша.

Когато една медия – каквато е bgtourism.bg, е достоверна и обективна, това винаги се оценява от аудитория, а когато влагаш и сърцето си, то успехът е предизвестен.

Продължавай смело напред!

*****

При всяко свое посещение на БГ Туризъм винаги откривам актуална и достоверна информация. Щастлив съм, че туристическият бранш намира един доверен партньор в лицето на Вашия сайт.

Сайтът bgtourism.bg се отличава с висок професионализъм, точност и компетентност,

заради което винаги го препоръчвам на нашите партньори и приятели! Пожелавам много успехи, попътен вятър и достигане на нови висини!

*****

Радвам се, че се появи медия, която не слага филтър и не изопачава новините.

Публикува актуални и интересни материали и за мен стана ежедневно четиво.

Поздравления за целия екип на bgtourism.bg! Изключително грамотни, амбициозни и леки за общуване хора. Благодаря, че подкрепяте малкия бизнес и ни давате възможност да се изявим от вашата трибуна. Желаем ви много успехи и здраве!

Като турист: Обичам да използвам асоциации и ето две от най-подходящите за случая: bgtourism е съвременната туристическа “радио точка” или малкия БГ туристически Гугъл :))).

Като част от бранша: В bgtourism.bg намирам съмишленик в опитите да иновираме българския туристически продукт,

партньор в амбицията да популяризираме качеството в туристическия бранш и коректив в отрязяването на държавното участие (или липсата му) в него.

Сайтът bgtourism.bg за много кратко време се превърна в туристически медиен прозорец,

през който дори и специалистите от Министерството на туризма гледат какво и как се случва на туристическата карта в България.
Аз лично съм впечатлен най-вече от бързината, с която се случват нещата, коректна информация, кратко, ясно с конкретни примери и интервюта!
Браво на целия екип на bgtourism.bg, продължавайте все така упорито и обективно!
*****

В трудната ми работа по рекламиране на българския туризъм се сблъсквам с много добри и още повече не толкова добри практики от страна на медиите, които са в тази сфера. Мога да кажа, че

bgtourism.bg е лъчът светлина в тъмната действителност в тази сфера на работа.

Винаги мога да се информирам за всичко случващо се в туристическия бранш в България и винаги получаваме истинско отразяване. Благодаря ви за огромните усилия, които полагате и се радвам, че Ви има точно в България! Продължавайте да творите история!

*****

****************************************************

Руслан Йорданов
Управител на Роял Комюникейшън и BGtourism.BG

Редакционен екип

Диана Михайлова – редактор „Регионални вести“, кореспондент във Варна,
Светлана Йорданова – редактор „Регионални вести“, „Социални мрежи“,
Маринела Димитрова – редактор „Кулинарен свят“,
Габриела Тодорова – репортер-журналист,
Методи Дойчинов – компютърен специалист,
Давид Сукнаров – кореспондент в област Бургас
Иван Петрински – кореспондент за Гърция и област Благоевград
Шефкие Чакър – кореспондент за Турция
Кристиан Иванов – кореспондент в София

Office@bgtourism.bg
+ 359 886 01 53 91

Последвайте ни и в социалните мрежи
https://www.facebook.com/bgtourism.bg
https://www.instagram.com/bgtourism

YouTuBe 

LinkedIN

Условия за ползване

Съдържанието на bgtourism.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички новини, анализи, коментари, репортажи, интервюта и други текстовe, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на „Роял Комюникейшън“ ЕООД, освен ако изрично е посочено друго.

Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на bgtourism.bg, посочване на източника и добавяне на линк на видимо място най-отгоре към bgtourism.bg.

Нерегламентираното ползване на защитено съдържание представлява закононарушение и ще бъде преследвано по граждански, административен и наказателно-правен ред в съответствие с действащото българско законодателство.

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

ПРОЕКТ: Договор № BG16RFOP002-2.073-2765-C01

БЕНЕФИЦИЕНТ: „РОЯЛ КОМЮНИКЕЙШЪН“ ЕООД

Обща стойност: 4082,05 лв., от които 3469,74 лв.
европейско и  612,31 лв. национално съфинансиране.

Начало: 06.07.2020 г.
Край: 06.10.2020 г.