Начало Добре дошли в Bgtourism.bg!

Добре дошли в Bgtourism.bg!

За нас

Актуални, интересни, достоверни! Тези три думи утвърдиха Национална информационна агенция Bgtourism.bg като авторитетна и значима специализирана медия за туризъм в България. Медията е създадена на 9 юни 2018 година – в Деня на Международното приятелство и с това заяви, че е истински приятел на туризма, коректен, отговорен, необходим партньор за постигане на ефективни резултати, новатор сред туристическите медии. Месечната аудитория достига до близо 600 000 уникални потребители. Аудиторията през 2023 г. е 3,8 милиона уникални потребители с близо 20 милиона импресии, според Google Analytics.

Bgtourism.bg е желан партньор и източник на информация. Част от портфолиото на медийната ни група е бутиковата медия за здраве и красота Spatourism.bg, онлайн платформата ни за работни места в туризма jobs.bgtourism.bg и луксозното списание за бизнес и туризъм Destinations – ultimate guide for your holiday. Изданието е двуезично – на български и английски език, разпространява се в търговската мрежа в цялата страна. Bgtourism.bg е първата специализирана медия за туризъм в страната, която се присъедини и спазва Етичния кодекс на българските медии. За 2023 г. Bgtourism.bg е носител на голямата награда на Министерството на туризма в категорията „Журналистически материал на тема „Туризъм в България“ в онлайн медия, а Руслан Йорданов – основател на медията, беше отличен за цялостен принос за развитието на туризма в България.

Руслан Йорданов – собственик на Bgtourism.bg

“Иновацията различава лидера от последователя” – Стив Джобс

Bgtourism.bg празнува 5 години с отлични резултати и огромно доверие

*****

Димитър Николов – кмет на БургасНа първо място бих желал да ви поздравя с огромната аудитория. Това енай- безпристрастният показател, че следите прецизно тренда в туристическия бизнес, че сте полезни и сте спечелили доверието на читателската публика, която включва както представителите на туристическия бранш, така и реалните потребители –  туристите. Сайтът www.bgtourism.bg е изключително добре организиран, удобно систематизиран и ежедневно актуализиран с много и разнообразна информация.

Страницата, предоставя възможност на едно място да бъде открита подробна информация за  възможностите, които предоставят различните дестинации в България, хотели, туроператори, както и актуалната ситуация в туризма в международен план.
Пожелавам Ви да продължавате да се развивате в същата посока и да печелите още повече верни читатели. Приятно ми е, че често чета в сайта за Бургас и региона.

*****

Боран Хаджиев – кмет на ЧепелареBgtourism.bg е сериозен източник на информация, безценен партньор в рекламирането на община Чепеларе като туристическа дестинация, удобен и сигурен начин за „сверяване на часовника“ за всички, свързани с туризма. Поздравления за качеството на сайта!“

*****

Сийка Кацарова – председател на Български съюз по балнеология и СПА туризъмОт мое име и от името на Управителния Съвет на Български съюз по балнеология и СПА туризъм поздравявам БГ туризъм за професионализма, амбицията, позитивизма, креативността, коректността – БЛАГОДАРИМ, че Ви има! На създателя  и  двигателя  на  платформата  Руслан Йорданов и екипа му желая здраве и да продължават да отразяват, подкрепят и критикуват градивно участниците в туристическата индустрия в България. Да показват добрите практики от Европа, както и качествения български туристически продукт.

*****

Янко Кръстев – управител на Замъка в Равадиново – Bgtourism.bg е пример, как с последователна и целенасочена работа, която се върши със старание и любов, може не само да се наложиш като лидер в бранша, но и да създаваш креативни идеи и да отправяш послания не само към туристическия бизнес.
Естествената роля на подобна медия е, когато има значими събития в туризма да се отразяват новините с подходяща публикация. Bgtourism.bg е показал многократно точно обратното – как подходяща публикация може да доведе до значими събития в родния туризъм. Такъв пример за бизнес поведение е присъщ само на професионалистите и на лидерите.

С красив и изящен дизайн, правилно избрана цветова гама и абсолютно правилен подбор на водещите новини, сайтът е един от малкото в света, който в  тежките времена на пандемията не залитна, като много други подобни онлайн  медии във виртуални конференции, форуми и безконечни дигитални семинари. Много професионално и деликатно проведе онлайн туристическата борса, популяризира множество инициативи на бизнеса, свързани с тежките времена за родния туризъм. Не се поддаде на политически страсти и корпоративни интереси.

*****

Бейзат Туналъ – генерален представител на Тез Тур БългарияЕкипът на TEZ TOUR България поднася своите искрени поздравления на Bgtourism.bg като една от най-силните туристически медии в България. Още в началото на нашето ползотворно партньорство, те се доказаха като най-актуална, точна и завладяваща читателя медия. Благодарни сме им за съдействието, разбирането и изключително адекватните реакции, особено в толкова динамичен бизнес като туризма.
Като генерален представител на TEZ TOUR мога да споделя: „Живея в България от 3 години и половина и съм се срещал с доста представители на различни медии в бранша, но Bgtourism.bg се доказаха като най-влиятелни и адаптивни. Щастлив съм, че съществуват и си партнираме толкова добре, дори и в условията на трудни за туризма времена.“
Пожелаваме им да се развиват все така добре и да работят както досега – с голяма отдаденост и сърце!

*****

Димитър Цонев – генерален директор на Солвекс (Москва)Следя публикациите на туристическия портал Btourism.bg от професионален интерес. Следят го и журналистите в Русия и често се обръщат към мен за коментар на събития и новини от България. Благодаря на Руслан Йорданов и неговия екип за професионалната работа. Желая здраве и успехи!

*****

Дарина Стефанова – собственик на Planet Travel Center – Най-прецизната медия в сектор туризъм! Супер точна информация, винаги навреме, винаги обективна. Толкова отдаденост на това, което правите, е рядко срещано явление днес. А това вещае само и единствено успехи! Бъдете все така истински!

*****

Ивайло Кожухаров – HotelExpertsГодини наред липсваше специализирана медия, която да отразява адекватно случващото се в туристическия бранш. Познавам Руслан като човек и професионалист и още щом създаде bgtourism.bg бях сигурен, че той и неговият екип ще запълнят тази ниша. Когато една медия – каквато е Bgtourism.bg, е достоверна и обективна, това винаги се оценява от аудитория, а когато влагаш и сърцето си, то успехът е предизвестен. Продължавай смело напред!

*****

Илин Димитров – председател на Варненска туристическа камараПри всяко свое посещение на БГ Туризъм винаги откривам актуална и достоверна информация. Щастлив съм, че туристическият бранш намира един доверен партньор в лицето на Вашия сайт. Сайтът bgtourism.bg се отличава с висок професионализъм, точност и компетентност, заради което винаги го препоръчвам на нашите партньори и приятели! Пожелавам много успехи, попътен вятър и достигане на нови висини!

*****

Ралица Вълкова – Иванова – EventsPlusРадвам се, че се появи медия, която не слага филтър и не изопачава новините. Публикува актуални и интересни материали и за мен стана ежедневно четиво. Поздравления за целия екип на bgtourism.bg! Изключително грамотни, амбициозни и леки за общуване хора. Благодаря, че подкрепяте малкия бизнес и ни давате възможност да се изявим от вашата трибуна. Желаем ви много успехи и здраве!

*****

Андрей Лилов – URBOКато турист: Обичам да използвам асоциации и ето две от най-подходящите за случая: bgtourism е съвременната туристическа “радио точка” или малкия БГ туристически Гугъл :))). Като част от бранша: В bgtourism.bg намирам съмишленик в опитите да иновираме българския туристически продукт, партньор в амбицията да популяризираме качеството в туристическия бранш и коректив в отрязяването на държавното участие (или липсата му) в него.

*****

Павлин Косев – председател на ВАРХ и генерален мениджър на хотел Аква ВарнаСайтът bgtourism.bg за много кратко време се превърна в туристически медиен прозорец, през който дори и специалистите от Министерството на туризма гледат какво и как се случва на туристическата карта в България. Аз лично съм впечатлен най-вече от бързината, с която се случват нещата, коректна информация, кратко, ясно с конкретни примери и интервюта! Браво на целия екип на bgtourism.bg, продължавайте все така упорито и обективно!

*****

Ивелин Михайлов – изпълнителен директор на Исторически паркВ трудната ми работа по рекламиране на българския туризъм се сблъсквам с много добри и още повече не толкова добри практики от страна на медиите, които са в тази сфера. Мога да кажа, че bgtourism.bg е лъчът светлина в тъмната действителност в тази сфера на работа. Винаги мога да се информирам за всичко случващо се в туристическия бранш в България и винаги получаваме истинско отразяване. Благодаря ви за огромните усилия, които полагате и се радвам, че Ви има точно в България! Продължавайте да творите история!

*****

**********************************************

Руслан Йорданов
Управител на „Роял Комюникейшън“ и Bgtourism.bg
Руслан Йорданов – Собственик на Bgtourism.bg, снимка Момчил Тодоров

Редакционен екип

Диана Михайлова – редактор „Регионални вести“, кореспондент във Варна,
Светлана Йорданова – редактор „Регионални вести“, „Социални мрежи“,
Маринела Димитрова – редактор „Кулинарен свят“,
Методи Дойчинов – компютърен специалист,
Кристиан Иванов – Репортер в София и Перник

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Запитване за реклама

office@bgtourism.bg, + 359 886 01 53 91

Условия за ползване

Съдържанието на Bgtourism.bg и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права.

Всички новини, анализи, коментари, репортажи, интервюта и други текстовe, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на „Роял Комюникейшън“ ЕООД, освен ако изрично е посочено друго. Хонорари за текстове и снимки на външни автори се заплащат до едномесечен срок от публикуването.

В други медии се допуска публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на Вgtourism.bg, посочване на източника и добавяне на линк на видимо място най-отгоре на текста, който да води към Bgtourism.bg.

Нерегламентираното ползване на защитено съдържание представлява закононарушение и ще бъде преследвано по граждански, административен и наказателно-правен ред в съответствие с действащото българско законодателство.

Изпращането на текст, снимка или видео до Bgtourism.bg означава, че авторът им се отказва от авторските си права върху тях и доброволно ги предоставя за публикуване в Bgtourism.bg и в онлайн каналите на медията. Bgtourism.bg  преценява дали, кога и как да ги публикува и разпространи, включително и до абонатите си. Предоставилият даден текст, снимка или видео губи правото си да претендира нарушаване на авторските му права в последствие или да иска възнаграждение, ако такова не е било предварително писмено договорено.

Проекти

Проект и главна цел: Преодоляване недостига на средства и липсата на ликвидност, настъпили в резултат от епидемичния взрив от COVID-19

ПРОЕКТ: Договор № BG16RFOP002-2.073-2765-C01

БЕНЕФИЦИЕНТ: „РОЯЛ КОМЮНИКЕЙШЪН“ ЕООД

Обща стойност: 4082,05 лв., от които 3469,74 лв.
европейско и  612,31 лв. национално съфинансиране.

Начало: 06.07.2020 г.
Край: 06.10.2020 г.

Сподели публикацията