Slide
Slide

Златни пясъци. Възможност да се погрижите за себе си, за Вашето здраве и благосъстояние според индивидуалните Ви нужди – това е концепцията на Медикал СПА центъра на ГРИФИД хотел Енканто Бийч, разработена и развита на база на професионалния опит на екипа, който продължава да надгражда продукта, зад който марката ГРИФИД застава повече от 20 години.

Палитра от специално разработени програми с процедури и терапии за тялото и вътрешната хармония не само за гости, приели грижата за здравето си в свой начин на живот, а и за гости на хотела, за първи път усетили нуждата да се погрижат за себе си и своето здраве.

Концепцията е развита на база наличните природни дадености – морския климат и вода, чистия въздух на природен парк Златни пясъци, слабо минерализираната хипотермална вода и  лечебната лиманна кал.

Предлагат ли специализирани лечебни програми в ГРИФИД Енканто Бийч МЕДИ СПА?

360-градусовият подход на хотела към благосъстоянието е със сериозен фокус върху определени заболявания и здравословни проблеми на база наличните природни дадености. В комбинация с модерната физиотерапия в Медикал Спа центъра и разбира се под лекарско наблюдение и с екип от медицински специалисти, тук се прилага успешно рехабилитация и профилактика при заболявания на опорно-двигателния апарат (ставни заболявания; артрозоартрити, спондилартрити, коксартрози, ревматоиден артрит), ортопедични заболявания (за раздвижване при посттравматични и постоперативни състояния), заболявания на периферната нервна система (дископатии, радикулити, плексити, полирадикулоневрити и др.), инхалационно лечение (при хронични неспецифични заболявания на горни и долни дихателни пътища). Повече информация тук.

В пика на Ковид пандемията ГРИФИД хотел Енканто Бийч Меди СПА разработи и специални пакети с процедури и терапии за преболедували Ковид, с остатъчни проблеми и трудно възстановяване. Тези пакети се търсят и сега, ще бъдат предлагани и през сезон 2024. Повече информация за пакетите може да получите тук.

GRIFID HOTELS

Сподели публикацията