Slide
Slide
Slide
Slide

София. Quendoo и Novoton организират безплатен уебинар на тема “Хотелска дистрибуция 2.0. Директна връзка между хотели и туроператори и туристически агенции”.

Уебинарът има за цел да представи пред туристическата общност идеята, философията и възможностите на Quenoo B2B. В уебинара ще участват Горян Върбанов (Quendoo), Кирил Георгиев (Novoton) и Павел Нончев (Quednoo).

Темите които ще бъдат дискутирани на уебинара са:

1. Б2Б в хотелиерството като концепция. Какво представлява и защо има сериозен потенциал.
2. Защо са необходими на туроператорите динамични ценови политики?
3. Защо е важно да имаме повече дистрибуционни канали и да знаем разходите за привличане на клиенти през тях. Поглед от страна на ревеню мениджера.

Quendoo B2B e функционалност на платформата Quendoo, даваща възможност за директна връзка между хотели и места за настаняване и туроператори и туристически агенции. Quendoo B2B дава възможност на хотелиерите практически да работят с туроператори и туристически агенции по начина по който те работят с ОТА, като booking.com, Expedia.com и др. Цени, наличности и резервации се обменят в реално време, което от своя страна дава огромни възможности за гъвкаво предлагане и ефективен маркетинг на хотелиерите използващи Quendoo B2B.

Novoton e водещ туроператор, опериращ изключително успешно на румънски пазар, който има директна връзка с Quednoo B2B и дистрибутира офертите на хотелиерите, които участват в платформата както директно чрез свои уеб ресурси, така и през своята мрежа от партньори в Румъния и други страни.

Уебинарът ще се проведе на 23.04.2024 от 15.00 часа.

За да участвате в уебинара е необходимо да се регистрирате на следния линк

Сподели публикацията