Slide
Slide
Slide
Slide
София. Българският туроператор „Ориент 99“ стартира своите чартърни автобусни и самолетни програми до Турция за Сезон ‘2024. За 26-та поредна година компанията предлага на своите клиенти богата селекция от над 1000 хотела в Егейска Турция и Анталия.
Екипът на „Ориент 99“ започна Сезон 2024 по стар български обичай с пита и щарена сол.
„Турция продължава да бъде хит не само на българския, но и на световния пазар. дестинацията е и перлата в портфолиото на „Ориент 99″. Заедно с нашите партньори в сме Ви подбрали най-качествени хотели за най-търсените курорти в Кушадасъ, Дидим, Бодрум, Мармарис, Фетие и Анталия, където българските туристи ще получат  изискан лукс и безупречно обслужване на атрактивни цени. Основно предлагаме настаняване в 5-звездни хотели, които през годините се превърнаха в любими за българските туристи“, заяви за Bgtourism.bg основателката на „Ориент 99“ Нели Петрова.
„През годините фирмата зае своето специално и водещо място на картата на туристическия бизнес в България, благодарение на високия си професионализъм, който ежедневно доказваме с отдаденост, много труд и без компромиси. Благодаря на екипа на „Ориент 99″, като пожелавам на всички от компанията да посрещаме и изпращаме щастливи туристи, а сезон 2024 да бъде успешен за всички, които са в сферата на туристическата индустрия“, добави Нели Петрова.
Сподели публикацията