Slide
Slide
Slide
Slide

Велинград. MAXI Park Hotel & SPA ще предложи на своите гости грандиозна програма за Великден. Това е причината и местата в хотела да са почти изчерпани.

„За нашите гости сме предвидили тематично празнично меню, уъркшоп и детски забавления. Богата музикална програма ще забавлява гостите на комплекса. Любимата на поколения българи народна певица Николина Чакърдъкова ще потопи публиката в магията на македонските песни по време на празничната програма по случай Великден, организирана в MAXI Park Hotel & SPA.

Великденският официален обяд, който сме планирали ще бъде озвучен от гайдари, а менюто ще бъде доминирано от традиционните за Великден агнешко, зелена салата  и домашни козунаци, приготвени от екологично чисти продукти“, заяви за Bgtourism.bg Сиси Беличенова – управител на MAXI Park Hotel & SPA в град Велинград.

Сиси Беличенова

Ето какво разкри още тя за организацията за големия християнски празник, който много българи са избрали да посрещнат в хотела: „Гостите ще се насладят на богата празнична програма, озвучена от диджей и Компакт Дуо, а за най-малките посетители сме предвидили целодневни детски забавления като ще гостуват и аниматори от “Балонената къща”. За да се докоснат почиващите до традициите, майсторката-етнографка Елена Белева, ще демонстрира старинната техника за рисуване с писалка и восък, а гостите също ще могат да се включат и лично да декорират характерните за този регион писани яйца“.

„Тематичната украса е неразделна част от създаването на перфектната атмосфера за празника. Освен цялата програма и всички забавления, предвидени за празника, нашите гости могат да се поглезят и да разпуснат с невероятните спа и уелнес процедури в MAXI Park Hotel & SPA„, добави още управителят на 5-звездното СПА бижу във Велинград.

Сподели публикацията