Калина Тодорова и Павлина Илиева
Slide
Slide
Slide
Slide

София. Все повече българи избират круизите за почивка. Такава е тенденцията и в световен мащаб, споделят в интервю за Bgtourism.bg Калина Тодорова и Павлина Илиева, които преди близо 25 години основаха „Аполо“.

„Българите започват да пътуват все повече на круизи. В момента мога да кажа, че има мода на круизите. Преди се казваше, че пътуват основно възрастни хора. Профилът на туристите се промени през годините и вече много млади хора и семейства с деца избират круизни пътешествия, тъй като новите и модерни кораби предлагат интересни забавления и богати програми с екскурзии“, заяви Калина Тодорова.

MSC Euribia накара български туристи да се влюбят в круизните пътувания

Тя представи круизните програми на българския туроператор до края на годината, които целогодишно отвеждат туристите до топли и красиви дестинации, както и програмата с MSC Еuribia по Северно море, включваща интересни забележителности и градове в 5 държави – Германия, Нидерландия, Белгия, Франция и Великобритания.

Най-важните новини за круизите – ТУК!

Павлина Илиева посочи, че българските туристи имат културата да резервират рано, да планират своите пътувания, като по този начин си гарантират програмата, която желаят. Тя потвърди, че има бум при круизните пътувания, тъй като хората могат да видят много държави в рамките на една седмица.“Аполо“ предлага и речни круизи.

MSC Euribia – круизно пътешествие за всекиго по нещо (снимки)

Още от интервюто с Калина Тодорова и Павлина Илиева, реализирано с „Блумакс“.

Сподели публикацията