Slide
Slide

Хамбург. „Аз не знам какво е щастие, аз знам така: ако човек иска нещо да се повтори, значи му е било хубаво, бил е щастлив сигурно…“ – този любим цитат е от един от най-запомнящите се филми „Всичко е любов“. Не като на филм, а в реалния живот круизната компания MSC Cruises е намерила рецептата как хората да се чувстват щастливи и всичко, което получават на кораба – да се повтори. В наши дни най-малките пътешественици – до 17-годишна възраст, дори захвърлят своите мобилни телефони, за да се отдадат на игри и забавления заедно със своите нови приятели на борда или със семейството си. Невероятно, но факт!

Басейните с топла вода на открито и закрито са сред любимите места за малки и големи

Всички атракции на MSC Euribia са заети от малки и големи. Едни играят боулинг, втори са в симулатор под формата на болид от Формула 1, трети са в игралните зали, където има богато разнообразие от видео игри. За най-малките организират състезания MasterChef, в които децата могат да проявят талант и въображение пред погледа на своите родители и на журито.


На отделните палуби се организират интересни и забавни кулинарни класове и игри, в които емоцията и градусите на настроението са на макс – като за рекорд на Гинес. Специално място в списъка със забавления са и впечатляващите пет басейна и собствената коралова тема на кораба Ocean Cay AquaPark, един от най-големите и най-сложните водни паркове в морето, с три водни пързалки за безкрайно удоволствие.

Великденски круиз с MSC Euribia (снимки)

MSC Euribia предлага изобилие от динамични изживявания на гостите с иновативни характеристики, съоръжения и разнообразни забавление за цялото семейство.

Революционната детска зона разполага със 700 кв.м вътрешно пространство, което изцяло е посветено за деца и тийнейджъри със седем стаи, всяка от които е предназначена за различни възрастови групи. Организират се турнири по футбол, баскетбол и други спортове.

Любителите на добрата кухня могат да избират между 10 заведения за хранене, които включват пет специализирани ресторанта. През деня възрастните имат възможност да играят бинго или да опитат своя късмет в казиното.

Хамбург – вратата на Германия към света (снимки)

Delphi Theatre е с 945 места и предлага развлечения на живо от световна класа всяка вечер с пълна седемдневна програма от шоу събития.

Вечерта завършва с майсторските изпълнения на певците и танцьорите, които пълнят залата до краен предел

На кораба има 21 бара и салона с пет външни и 16 закрити зони. Гостите ще имат възможност да преоткрият в Galleria Euribia – най-дългият LED купол в морето, с богат набор от магазини, ресторанти и развлечения.

Ежедневно се предлагат маркови дрехи, часовници, чанти, аксесоари с отстъпки до 50, а понякога и до 70%.

Фитнесът и процедурите в СПА центъра са неизменна част от програмата на пътешествениците, които държат на своето здраве и красота.

Любек – душата на Северна Германия (снимки)

Мнозина български туристи преоткриват на MSC Euribia – чрез „Аполо“, любовта към круизните пътувания и верни на цитата от незабравимия филм „Всичко е любов“ те вече знаят какво е щастие и искат пак да се повтори.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg/MSC Cruises

Гостите получават добър сервиз и разнообразно меню в ресторант Green Orchid

Сподели публикацията