Кушадасъ/снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Турция си остава най-предпочитаната дестинация за лятна почивка, благодарение на кратките полети, хотелите с отлично обслужване, превъзходните плажове, All Inclusive концепцията и гостоприемното население. За поредна година „Абакс“ превръща Турция в още по-достъпна и лесно постижима цел за почивка за българския турист.

„Нашата мисия е да улесним максимално клиентите си, избирайки да прекарат своята лятна ваканция в Турция. Именно заради това и тази година сме предвидили полети до Анталия от трите най-големи български града – София, Пловдив и Варна. Важно е да отбележим, че всички хотели в портфолиото ни за почива в Турция са на база All Inclusive, което прави изборът на туриста още по-лесен – избираш хотел и най-близък град, от който да тръгнеш, резервираш и стягаш куфарите!“ заяви Мартина Найденова – маркетинг мениджър в „Абакс“.

„Абакс“ получи висока оценка от международните си партньори, туроператорът представи новите си програми

Освен програми до Анталия, туроператорът предлага и набиращата все по-голяма популярност с превъзходните си курорти – Егейска Турция. „Полетите ни до Бодрум, Мармарис и Фетие започват от средата на май и продължават до края на септември, всяка неделя. Отново сме заложили на малко, но проверени хотели, с гарантирано качество, за да може всеки турист да прекара почивката на мечтите си без никакви проблеми“, отбелязва Найденова.

Може да резервирате програмите на туроператор Абакс през всяка агенция в страната, а горещите предложения може да видите ТУК.

Сподели публикацията