Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Хамбург. Най-новият кораб от семейството на MSC Cruises – MSC Euribia, посрещна своите най-нови гости с Великденска украса. Католическият свят тази година посрещна Великден на 31 март – денят, в който MSC Euribia започна своето поредно плаване в откритите води на Северно море. Маршрутът е от Хамбург до Ротердам (Нидерландия), Зеебрюге (Белгия), Хавър (Франция), Саутхемптън (Великобритания) и връщане към пристанището в германския град. Мнозина български туристи избраха круизната програма на „Аполо“, водена от Павлина Илиева и Калина Тодорова, и вече се наслаждават на пътуването в открито море с един от най-новите, най-модерните и най-екологични кораби в света.

MSC Euribia ни разкрива своята празнична атмосфера още при първите ни стъпки на круизния кораб. Навсякъде има великденска декорация. Местните сладкари правят пред очите на пътешествениците шоколадови яйца и зайчета.

Хамбург – вратата на Германия към света (снимки)

Из целия кораб има великденска украса и тематични кътове с огромни и изрисувани яйца от бял, черен и млечен шоколад.

Гордостта на Galleria Euribia на палуба 6 е най-дългият LED купол в морето, който допълва празничното настроение и великденската украса с шарена анимация.

Любек – душата на Северна Германия (снимки)

Празничната програма на кораба е богата и разнообразна. В сутрешните часове на 1 април Sulandra I Wayan от Индонезия разкри красотата на карвинг изкуството. Талантливите му ръце за броени минути превърнаха пъпеш в симпатичен заек.

На кораба има цели семейства, които са направили пътуването с круиз в традиция. Баби и дядовци заедно със своите пораснали деца и внуци си подаряват поредната незабравима разходка.

Същността на Великденския круиз се крие в иновативното смесване на традиционните празници с тръпката от откриването на нови дестинации. Всеки маршрут е предназначен да разкрие красотата на пролетното пробуждане по целия свят, от цъфтящите пейзажи на Европа до живите култури и топлия бриз на екзотичните места.

Круизните пътувания стават все по-привлекателни сред пътниците заради удобството да получат едновременно настаняване, транспорт, хранене и развлечения на едно място, заедно с възможността да се събудят в нова дестинация всеки ден. И тук идва ролята на туроператорите и туристически агенти, които са ценна добавена стойност за всеки, който иска да получи сигурност и спокойствие по време на круизната си ваканция, да се обогати с интересна и полезна информация, както и да се отдаде на добрата организация.

Българи започнаха да резервират пътешествия с новия и ултрамодерен круизен кораб MSC World America

Припомняме ви, че крузният кораб получи името си от София Лорен на официална церемония в Копенхаген през юни 2023 г. MSC Euribia е 22-ият кораб във флотилията на MSC Cruises, обхващащ 19 палуби, широк 43 метра, с 2 419 каюти и разполагащ с 35 000 m2 публично пространство. Капацитетът е 6 334 пасажери.

Delphi Theatre е с 945 места и предлага развлечения на живо от световна класа всяка вечер с пълна седемдневна програма от шоу събития.

MSC Euribia е кръстен на древната богиня Eurybia, която е използвала ветровете, времето и съзвездията, за да овладее моретата, разширявайки визията на кораба за овладяване на внедряването на най-съвременни технологии за защита и запазване на ценната морска екосистема. Корабът се отличава с ексклузивна персонализирана фреска, озаглавена #SaveTheSea, изрисувана върху екстериора му.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Сподели публикацията