Slide
Slide
Slide
Slide

Копенхаген. MSC Euribia получи името си на бляскава церемония в Копенхаген. Това стана на грандиозното тържество по именуване на кораба тази вечер, на което присъства и световноизвестната филмова звезда София Лорен. Тя е кръстница на корабите от флотата на MSC Cruises и официално даде новото име на впечатляващия круизен кораб в присъствието на висшия мениджмънт на компанията, ключови туристически партньори, международни медии и гости от цял свят.

Спазена беше и морската традиция за прерязване на лентата, счупена беше и бутилка с шампанско на носа на кораба. Тържествената вечер продължи с гурме вечеря и музикални изпълнения на живо, включително и DJ парти с Боб Синклер.  

Сред избраните гости и партньори е експертът Диана Благоева от българската компания CruiseGuru.

Корабът от семейството на MSC Cruises е задвижван от втечнен природен газ, най-чистото морско гориво, предлагано в момента в световен мащаб. Круизната компания може да се похвали, че на борда има богат набор от екологични технологии, включително усъвършенствани бордови системи за пречистване на отпадъчни води и управление на отпадъците. По време на първото си плаване MSC Euribia завърши пътуването с нулеви нетни емисии на парникови газове от Сен Назер до Копенхаген.

MSC Euribia започва плавания в Северна Европа това лято със седмични програми от Кил (Германия) и Копенхаген (Дания) до завладяващите норвежки фиорди, включително Гейрангер, Олесунд и Флаам.

Относно MSC Euribia

MSC Euribia е 22-ият кораб във флотилията на MSC Cruises, обхващащ 19 палуби, широк 43 метра, с 2 419 каюти и разполагащ с 35 000 m2 публично пространство. Капацитетът е 6 334 пасажери. MSC Euribia е кръстен на древната богиня Eurybia, която е използвала ветровете, времето и съзвездията, за да овладее моретата, разширявайки визията на кораба за овладяване на внедряването на най-съвременни технологии за защита и запазване на ценната морска екосистема. Корабът се отличава с ексклузивна персонализирана фреска, озаглавена #SaveTheSea, изрисувана върху екстериора му.

MSC Seaview – Круизният кораб, на който децата забравят за телефоните си, а родителите се глезят със СПА, гурме и любими коктейли

MSC Euribia предлага изобилие от динамични изживявания на гостите с иновативни характеристики, съоръжения и разнообразни забавление за цялото семейство. Революционната детска зона разполага със 700 кв.м вътрешно пространство, което изцяло е посветено за деца и тийнейджъри със седем стаи, всяка от които е предназначена за различни възрастови групи от 0 до 17 години. Гостите могат да избират между 10 заведения за хранене, които включват пет специализирани ресторанта. Специално място в списъка със забавления са и впечатляващите пет басейна и собствената коралова тема на кораба Ocean Cay AquaPark, един от най-големите и най-сложните водни паркове в морето, с три водни пързалки за безкрайно удоволствие.

Впечатляващ трибют на Тина Търнър се радва на огромен интерес на борда на MSC Seaview (снимки+видео)

Delphi Theatre е с 945 места и предлага развлечения на живо от световна класа всяка вечер с пълна седемдневна програма от шоу събития. На кораба има 21 бара и салона с пет външни и 16 закрити зони. Гостите ще имат възможност да преоткрият в Galleria Euribia – най-дългият LED купол в морето, с богат набор от магазини, ресторанти и развлечения.

Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.

Сподели публикацията