Slide
Slide
Slide
Slide

Рим. Вечните песни на кралицата на рокендрола Тина Търнър заемат централно място този сезон в програмата на един от впечатляващите кораби на круизната компания MSC. Хиляди пътешественици на борда на MSC Seaview се наслаждават на майсторските изпълнения в уникален трибют „SIMPLY THE BEST“.

Снимки Руслан Йорданов, Bgtourism.bg

Шоуто тръгна на кораба още преди кончината на легендарната изпълнителка, а концертната зала се пука по шевовете при всяко изпълнение на певица от Доминикана, която с енергията си и музикалните качества се доближава до блясъка на голямата звезда.

Виж началото на шоуто SIMPLY THE BEST – ТРИБЮТ НА ТИНА ТЪРНЪР

Всяка вечер туристите получават безгранична доза професионализъм в шоу програмите на борда на MSC Seaview. Звуковите и светлинни ефекти допълнително  допринасят за магичната атмосфера по време на представленията.

Най-важните новини за круизите следете ТУК

Шарени и атрактивни костюми, акробатични изпълнения, професионални изпълнения на едни от най-емблематичните песни от световния репертоар, грандиозни декори и артисти от цял свят бързо грабват вниманието на зрителите от първата до последната минута в програмите на MSC Seaview.

Анджело Капуро: Бъдещето принадлежи на круизите, фокусирани сме върху умните решения за устойчиво развитие

Тина Търнър ни напусна на 24 май тази година, но всички любители на нейните незабравими хитове могат да продължават да се насладят на песните й при завладяващата атмосфера на кораба на една от най-любимите круизните компании. Подарете си едно незабравимо пътешествие с круиз! Свържете се с вашите туристически агенти, които организират вашите ваканции. Заедно с експертите от CruiseGuru те ще ви предложат най-доброто и мечтано пътуване, в което през деня да откривате нови и автентични дестинации и преживявания, а вечер да се наслаждавате на ароматните коктейли и впечатляващите шоу програми.

Сподели публикацията