Slide
Slide
Slide
Slide

Бургас. URBO Studio – водеща компания за софтуерни решения в сферата на услугите, беше отличена със специален приз в третото издание на Burgas Business Awards – събитие, което има за цел не само да окаже нужното внимание и признание на бизнесите, които имат принос за развитието на Бургас и региона, но и да стимулира, утвърждава и подпомага фирмите, и в същото време да даде възможност да изпъкнат преимуществата им сред конкуренти от цялата страната и от чужбина, да подпомогне техните амбициозни проекти и да акцентира върху местния потенциал и заложени цели за развитие.

Наградата на URBO Studio лично получи основателят на компанията Андрей Лилов. Фирмата, която се утвърди на български пазар със своите иновации и ефективни решения, получи специален приз за софтуерни разработки в полза на развитието на туризма и смарт туристически решения в община Бургас.

Церемонията по награждаване се проведе тази вечер в конферентния център на хотел „България“, а сред гостите беше и Димитър Николов – кмет на община Бургас.

Сподели публикацията