Slide
Slide
Slide
Slide

Казанлък. Kings’ Valley Medical & Spa Hotel обяви своята вълнуваща програма от забавления и активности за пролетните празници.

Разположен в сърцето на България, само на 6 км. от Казанлък, Kings’ Valley Medical & Spa е олицетворение на величието на тракийските царе и изяществото на българската роза. Всички съоръжения се захранват с минерална вода от известния в региона извор Казанлъшки минерални бани.

Пролетните празници в Долината на розите

Тази пролет, в периода на светлите празници Цветница, Великден и Гергьовден, специална програма със звездни изпълнители, смях, забавления и активности ще очакват гостите на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel, а неустоими вкусотии и специални великденски предложения ще бъдат изкусно презентирани в тематичните ресторанти.

Първата кулинарна изненада още на Цветница е неустоима вечеря в ресторант Тракия със специален гост-готвач  – шеф Цветелина Йорданова (Главен готвач в Grand Hotel Millennium Sofia). Гостуването й в Долината на розите е с дати 26 и 27 април.

Великденски обяд в двата ресторанта – Тракия и Софра, може да бъде добавен и като част от специално пакетно предложение за настаняване на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel.

От програмата със забавления в бар Бендида, специални гост изпълнители и артисти ще бъдат Георги Кючуков с неговото феноменално Stand-up comedy шоу на 2 май, изключителната Маги Джанаварова на 3 май и латино триото Amor Mio на 4 май.

С предварително записване, гостите на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel могат да се включат в творческа работилница „Арт и вино“ на 3 май и ателие за красота на Anne Semonin – L’Atelier de Beauté на 4 май, а на 5 май в тематичния ресторант Софра, фолклорна програма ще допълни резервацията за Великден на всички кулинарни ентусиасти.

Пакетно предложение за пролетни празници, в което може да се комбинират активностите от програмата на Kings’ Valley Medical & Spa Hotel е валидно за настаняване в периода от 26.04 до 06.05.2024 г. 

Още забавления и активности

На разположение на всички гости на хотела са организираните часове по йога, водна и лечебна гимнастика, както и спортни занимания с треньорите в Kings’ Valley Medical & Spa Hotel. Три падел игрища, два тенис корта и футболно игрище за повече движение и забавления на открито са част от пълноценната ваканция. За любителите на природата, Kings’ Valley предлага колела под наем, с които гостите могат да се потопят в красотата на веломаршрутите из Розовата долина.

Специално за най-малките

За спорта и развлечението на най-малките, Kings’ Valley Medical & Spa Hotel предлага специална програма от активности. Ежедневна детска анимация включва игри с аниматор, изработка на хартиени фигури, рисуване, изработка на пясъчни картини, детски футбол, кино вечери и DJ детски партита, a в началото на пролетта отвори и изцяло новата детска зона за игри.

Повече актуална информация за Пролетните празници може да откриете тук 

Сподели публикацията