Slide
Slide
Св.св. Константин и Елена. Утвърждаването на Св.св. Константин и Елена като морска, СПА и кулинарна дестинация продължава през 2022 година с откриването на нов 5-звезден хотел – Aquahouse hotel & SPA.Този път акцентът е върху лечебната сила на минералната вода, съчетана с уникалната обстановка в Health Spring SPA център, даващ нови усещания за сетивата.

Хотелът предлага на своите гости различни кулинарни концепции, екстравагантни барове и пан-азиатски ресторант Kampai. Запазвайки естествената зеленина и вековни борове, хотелът съчетава уникална градина с морска панорама, в която непринудено са вписани зони за релакс около външните басейни, фитнес на открито, детска и тийн зона.

Ранни записвания през февруари с -20% отстъпка

Хотелът ще разшири възможностите на курорта Св. св. Константин и Елена като локация за различни събития, предлагайки атрактивна зала за конференции и бизнес зона, подходящи за корпоративни и специални събития.

Повече информация може да намерите на сайта на хотела: www.aquahousehotel.com, да резервирате на reservations@aquahousehotel.com или на телефон +359 52 383 944.

 

Сподели публикацията