Slide
Slide
Slide
Slide

Атина. Celestyal представя нови уелнес и спа процедури на борда на двата кораба във флота на компанията  – Celestyal Journey и Celestyal Discovery. Процедурите са включени на палубата „Sozo Experience”, която е вдъхновена от гръцкия обичай Sozo – древногръцка традиция за уелнес на ума, тялото и духа за постигане на вътрешен и външен баланс.

Гостите на Sozo Spa могат да се насладят на нови процедури за лице, познати още като „Vie Collection”. Те са вдъхновени от естетичната медицина и се реализират в партньорство с експерти в областта. Сред процедурите са:

  • Триизмерна процедура за изглаждане на бръчките и уплътняване – допълнителна или алтернативна на ботокса процедура за лице.
  • Процедура за повдигане и стягане с проколаген, която включва масажна сесия и концентрирани продукти, които съчетават лазерни, LED и микронидлинг техники.
  • Индивидуална мезофорс процедура за ревитализиране и изпъване, вдъхновена от сеансите по мезотерапия в практиката на естетичната медицина.

Celestyal също така представя и Аюрведични процедури, вдъхновени от 5000-годишната практика Аюрведа. В същността си практиката е система за естествено лечение, която води началото си от ведическата култура на Индия и се фокусира върху наблюдението на хората чрез петте елемента  – земя, вода, огън, въздух и етер.

Celestyal добавя още дати за плавания в програмата си за 2025 г. поради големия интерес към круизите на компанията

Аюрведа практиките на борда на Celestyal Journey и Celestyal Discovery включват:

  • Аюрведичен масаж на главата
  • Аюрведичен масаж на лице и тяло – фокусира се върху точките марма (точки, в които се концентрира жизнената енергия) и мускулите на лицето. Целта на масажа е да облекчи напрежението, да детоксикира и съживи тъканите на лицето. След това се прави масаж на тялото.
  • Лечение с билкова торбичка „Кижи“
  • Аюрведичен маслен масаж „Абянга“
  • Масаж на лицето и главата „Насям“
  • Аюрведичен лек масаж на краката XXX – лекият аюрведичен масаж на краката може да включва нежни движения с помощта на топли билкови масла като сусамово или кокосово масло, като целта му е да стимулира кръвообращението и да отпусне мускулите. Процедурата започва с дълги, обхождащи движения от глезена към бедрото, след което включва кръгови движения около коляното и мускулите на прасеца и завършва с леко потупване за енергизиране на краката.

Цените на процедурите са между 72 евро и 122 евро.

За да превърнат уелнес изживяването в още по-пълноценно, гостите могат да се насладят на смутита в бара Fig & Honey, които са направени с редки суперхрани като розова питая и синя спирулина.

Най-важните новини за круизите тук

„Уелнес и релакс процедурите са ключови компоненти в съвременното круизно преживяване. Нашите гости винаги подхождат с нетърпение да опознаят невероятните дестинации, към които плават, но също така се стремят да отделят време и за личното си благоденствие, докато са на борда. Допълненията към СПА центъра Sozo издигат преживяването на борда на още по-високо ниво и напълно съответстват на нагласата на клиентите ни за „пътешественика, който постига вътрешен и външен баланс“. Процедурите гарантират, че гостите ни ще се завърнат у дома отпочинали и заредени с енергия.“, заяви главният търговски директор на Celestyal Лий Хаслет.

Сподели публикацията