Малдиви/Снимкa Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Малдивите засилват промоционалната си дейност в Централна Европа

Мале. Регионът на Централна Европа е един от най-обещаващите пазари за Малдивите. Дестинацията е позната и търсена от туристи, търсещи безопасна, безгрижна и богата на преживявания почивка. Общо 87 184 туристи от шест държави в региона са посетили Малдивите през 2021 г., което представлява 145% увеличение в сравнение с 2020 г. За първите 6 месеца на 2022 г. 48 531 туристи от региона са пристигнали на Малдивите, тенденцията остава положителна и по-нататък.

Малдивите класифицират Централна Европа като един от обещаващо, развиващите се туристически пазари. За да засили пазарното си присъствие, възложи на португалската Комуникационна Агенция „Exitixe-Marketing“ да ги представлява в шест държави от Централна Европа: България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.

Малдиви е една от най-търсените дестинации за Нова година и зимните месеци

Държавната организация, отговорна за туристическата маркетингова дейност на Малдивите  Marketing & PR Corporation, избра Комуникационната Агенция „Exitixe-Marketing“ за свой PR представител в шест държави от Централна Европа: България, Чехия, Унгария, Полша, Румъния и Словакия.

Базираната в Португалия „Exitixe-Marketing“ предоставя маркетингова комуникация и PR услуги на туристически дестинации и доставчици на услуги в Централна и Източна Европа, Португалия и Испания.

Кампанията на марката Visit Maldives в Централна Европа протича под слогана „Sunny Side of Life„, съобщиха за Bgtourism.bg от офиса на „Exitixe-Marketing“. За да популяризира Малдивите Visit Maldives планира редица мероприятия в региона: роудшоу, участия в ключови туристически панаири и професионални мероприятия, презентации за туристически агенции, професионални пътувания до Малдивите с участието на туристически агенции и представители на медиите, провеждане на съвместни промоционални кампании и маркетингови акции с водещи туроператори.

Регионалното представителство на „Exitixe-Marketing“ е със седалище в Будапеща, регионален директор на компанията е д-р Андреа Сегеди. Офиса на „Exitixe-Marketing“ в Будапеща фокусира изключително върху популяризирането на Малдивите в региона. Д-р Андреа Сегеди има значителен опит в туризма, в продължение на 8 години е ръководила московското представителство на Унгарското Туристическо АД, работила е в туристическа агенция и като екскурзовод. От години преподава туризъм в унгарски университети.

С актуалните предложения на Екзотик Холидей може да се запознаете на тел. +359 879 06 29 33  или ТУК – Почивка на Малдивите!

Още интересна информация за Малдивите:

Robinson Maldives – Островът, от който няма да искате да си тръгнете (снимки)

Курамати – другото име на Рая (снимки)

Хиляди влюбени окичват със сърца дърветата на остров на Малдивите (снимки)

Bandos Maldives – островът, който на 100% оправдава очакванията на българските туристи (снимки+видео)

Paradise Island Resort – дестинация за меден месец и красиви преживявания (снимки)

Сподели публикацията