Снимки Руслан Йорданов
Slide
Slide

Мале. Хиляди влюбени окичват със сърца екзотичните дървета на остров на Малдивите. На тях изписват имената си, месец и година на своята незабравима ваканция. В тази романтична атмосфера се потапят гостите на курорта Adaaran Select Huduran Fushi, който се намира само на 30 минути със скоростна лодка от столицата Мале.

Още при пристигането си туристите са очаровани от красивата и съхранена природа.

Непосредствено до рецепцията се откроява огромно дърво с богата история, спечелило любовта и доверието на своите гости от цял свят. От клоните му висят червени сърчица. Разбираме, че тук са били и семейство Стойнови – Ванко и Анна, които са оцветили половината част на сърцето си с цветовете на българското знаме и на 8 февруари 2020 г. са окичили Дървото на любовта. Тук са сърцата и на много други влюбени двойки от България.

Символът на любовта се откроява и на десетки още малки и екзотични дървета на фона на целия остров с бял фин пясък, красива зелена растителност и Индийски океан с тюркоазен цвят на водата. Романтичното спокойствие се нарушава единствено от шума на вълните.

Името на ваканционното селище в превод от местния малдивски език означава “Остров от бяло злато“ и е любима дестинация за спокойно уединение и водни спортове. 

Курамати – другото име на Рая (снимки)

Отливът на океана позволява на гостите да направят своите незабравими снимки за социалните мрежи

Курортният комплекс има богата колекция от вили – плажни, градински и океански, които предлагат комфортна почивка.

По тесните, чисти и оформени улички на острова се разхождат влюбени двойки на всички възрасти, които се наслаждават на спокойствието, на белите плажове и ароматни коктейли, на тропическите цветя и на величествените палми.

Robinson Maldives – Островът, от който няма да искате да си тръгнете (снимки)

Тук може да видите младоженци, които кроят красиви планове за своя съвместен живот. Но тук има и възрастни двойки – ценители на прекрасните дестинации, които могат да им предложат незабравими преживявания.

Ранни записвания за почивка на Малдивите до 31 юли!

Все повече семейства с малки деца са доказателство, че Малдивите не са запазена дестинация само за романтика. Интересната анимация, вкусните кулинарни изкушения в ресторантите със богат избор на екзотични плодове и фрешове, са като магнит за гостите на комплекса.

В допълнение към очарователните плажове и океанските съкровища, Малдивите имат и най-добрите вълни за сърфиране, нефилтрирани от приливите и отливите.

Курортът Adaaran Select Huduran Fushi е спечелил своята слава на една от най-добрите дестинации за сърф. Тръпката да покоряват морската шир и да управляват вълните събира младежи от цял свят край залива.

Адреналинът е на макс не само сред професионалистите, които владеят крилото и събират аплодисментите на публиката с майсторските си изпълнения, но и за начинаещите.

Тенис, футбол, СПА и още много други занимания разнообразяват дните на гостите на острова, а все повече българските туристи преоткриват красотата на Малдивите, която става по-достъпна и необходима дестинация за екзотични и незабравими преживявания.

Екипът на Bgtourism.bg се докосна до впечатляващата красота на 5 острова на Малдивите със съдействието на Екзотик Холидей! Благодарим на българския туроператор за чудесната организация по време на цялото пътуване – за личното и професионално отношение към нас и към всички свои гости на Малдивите!

С актуалните предложения на Екзотик Холидей може да се запознаете на тел. +359 879 06 29 33  или ТУК – Почивка на Малдивите!

Сподели публикацията