Slide
Slide

Мале. Всяка вечер, в 19 часа, този остров на Малдивите събира своите туристи. Адреналинът на малки и големи се вдига в очакване на безопасните рифовите акули, които се появяват край вилите на кокили в океана, а на другия край – на самия плаж, излизат скатовете.

Морските обитателите са привлечени от светлината на прожектора, която им подсказва, че е време да бъдат нахранени от служителите на острова. Атракцията е една от най-интересните и емоционални за всички гости на Paradise Island Resort.

Bandos Maldives – островът, който на 100% оправдава очакванията на българските туристи (снимки+видео)

Този остров се намира само на 20 минути път с моторна лодка от международното летище Велена. Той е заобиколен от бели плажове с фин пясък като коприна и нежно докосвани от тюркоазените води на Индийския океан.

Желана дестинация за влюбени двойки, които са привлечени от красивата и изумителна природа в тази част на планетата.

Хиляди влюбени окичват със сърца дърветата на остров на Малдивите (снимки)

По красивите алеи на острова, които преминават през буйната тропическа растителност и впечатляващите градини с екзотични цветя, може да се движите бързо и удобно с екологичните колички.

Курамати – другото име на Рая (снимки)

Много усмивки, позитивно настроение и аплодисменти има по време на дневните и вечерни програми, в които гостуват международни и професионални артисти. 

Шоу изпълненията се оценяват с бурни аплодисменти от малките и големи гости на острова

Основните и а ла карт ресторанти заводоляват вкуса и на най-претенциозните гости, които по време на своя престой се наслаждават на свежите плодове, неустоимите десерти и разнообразната кухня. Това е остров, който се радва на голям интерес сред българските туристи заради комфорта и топлото гостоприемство.

Вилите са със стилен интериор, а плажните къщички на първа линия разполагат с просторни бани, със самостоятелна градина с частен басейн и душ на открито.

Robinson Maldives – Островът, от който няма да искате да си тръгнете (снимки)

Островите са кътче на спокойствие, където тишината се нарушава само от ласкавия шум на вълните. През деня гостите могат да плуват край кораловите рифове или да релаксират край басейна на вила, сгушена между красивия зелен свят на Малдивите.

В спа центъра, който е от световна класа, се предлагат подмладяващи и здравословни процедури. Това място е  истински храм на красотата, младостта и дълголетието. Местните специалисти предлагат различни масажи, процедури за лице и тяло, които са зареждат телата на гостите с позитивна енергия.

По време на своята ваканция туристите разнообразяват дните си с фитнес, тенис, футбол и много други спортове.

Островът е проектиран да обслужва семейства с деца. Разполага с детско селище и спортна база на плажа, която е любимо място за привържениците на водни спортове и незабравими изживявания в Индийския океан.

Ранни записвания за почивка на Малдивите до 31 юли!

Пътуването ни до екзотичната дестинация бе докосване до океанския свят на малдивците, които днес съхраняват последното кътче на рая и с огромно желание посрещат и разкриват на своите гости приказния земен и подводен свят на този чуден архипелаг.

Екипът на Bgtourism.bg се докосна до впечатляващата красота на 5 острова на Малдивите със съдействието на Екзотик Холидей! Благодарим на българския туроператор за чудесната организация по време на цялото пътуване – за личното и професионално отношение към нас и към всички свои гости на Малдивите!

С актуалните предложения на Екзотик Холидей може да се запознаете на тел. +359 879 06 29 33  или ТУК – Почивка на Малдивите!

Сподели публикацията