Slide
Slide
Slide
Slide

София. В ход са вече резервациите за програмите на българския туроператор Абакс до Занзибар и Кения. Предложенията до двете дестинации са с директен чартърен полет от София, а това спестява дискомфорт и часове чакане по летищата. Хотелите са с вече доказано качество и познати на българския пазар от предходните години, като всички те са на база All Inclusive.

Малък остров насред Индийския океан, с бели плажове, екзотична растителност и вечно усмихнати хора. Това е Занзибар! А малко по на север е Кения – страна с богата фауна, дом на едни от най-известните резервати в света, където може да видите слонове, лъвове и гепарди под балкона на бунгалото Ви. До тези две перли на Африка, Абакс за поредна година организира програми за предстоящия зимен сезон.

“Записванията за Кения и Занзибар вече започнаха, въпреки че програмите ни са обявени преди по-малко от месец. Екзотиката, които тези дестинации предлагат, високите температури и ексклузивните ни цени са основен стимул за българския турист да се отдаде на почивка през зимата на тези райски кътчета.“ – коментира Мартина Найденова – маркетинг мениджър на Абакс.

За Кения освен програма с почивка на плажа, туроператорът предлага и няколко варианта за сафари из Цаво и Амбосели – световноизвестни резервати, в които може да видите ,,Големите пет“ – могъщият лъв, величественият слон, редкият и силен черен носорог, грациозният леопард и стоическият бивол.

За максимален комфорт на туристите ще отговарят и най-подготвените екскурзоводи на туроператора, които ще бъдат с тях и на екскурзиите, целящи да запознаят всеки с културата, флората и фауната на тези дестинации.

Сподели публикацията