CENTARA GRAND ISLAND RESORT& SPA MALDIVES
Slide
Slide

София. Малдиви е една от най-търсените екзотични дестинации за Нова година и зимните месеци.

„Българските туристи отново планират своите почивки и правят ранни резервации. През това време на миналата година имахме само запитвания за Малдиви. Интересът към екзотичната дестинация е голям това лято и има много резервации. В момента почивката излиза до 35-40% по-евтино. Сега е моментът за резервация за Малдиви. До края на юли са най-атрактивни отстъпки, а те позволяват на българските туристи да почиват във висок клас хотели на много добра цена. Намаления ще има и след юли, но няма да са толкова големи“, заяви пред Bgtourism.bg Стела Тонева, която е мениджър „Продажби“ в Екзотик Холидей.

Компанията организира цялостното пътуване – от резервирането и тръгването на туристите от летището в София до завръщането, като предлага ексклузивни предложения. Полетите се извършват с Турски авиолинии. Тонева посочи, че сред туристите има и младоженци, които са избрали популярната дестинация за своята романтична ваканция – за тях има специални предложения. Най-търсеният остров сред българските туристи е CENTARA GRAND ISLAND RESORT& SPA MALDIVES

CENTARA GRAND ISLAND RESORT& SPA MALDIVES
Тюркоазеният цвят на океана, белите плажове, гмуркането, спокойствието и вкусната храна привличат туристи от цял свят на Малдивите

В ТОП 3 на резервациите сред българските туристи попадат още два 5-звездни острова – VELASSARU MALDIVES и KANDIMA MALDIVES.

С актуалните предложения на Екзотик Холидей може да се запознаете на тел. +359 879 06 29 33  или ТУК – Почивка на Малдивите!

Още интересна информация за Малдивите:

Robinson Maldives – Островът, от който няма да искате да си тръгнете (снимки)

Курамати – другото име на Рая (снимки)

Хиляди влюбени окичват със сърца дърветата на остров на Малдивите (снимки)

Bandos Maldives – островът, който на 100% оправдава очакванията на българските туристи (снимки+видео)

Paradise Island Resort – дестинация за меден месец и красиви преживявания (снимки)

Сподели публикацията