Slide
Slide

Със стартирането на чартърните вериги за Анталия, Турция,  редно е да споделим и кои са тенденциите сред избора на хотелско настаняване в южната ни съседка.

Всеки почитател на Турция е наясно, че разнообразието от хотели е огромно и изборът наистина не е лесен.

За това се доверихме на специалистите от TEZ TOUR, които споделят с читателите на bgtourism.bg ТОП 6 на най-търсените и изгодни хотели за почивка в Анталия през септември 2020 година.

Добри новини за желаещите да почиват в Турция! Чартърите започват от 4 септември, цените паднаха значително, а туроператори поемат PCR тестовете на туристите

Ето и селекцията:

GURAL PREMIER TEKIROVA 5 *

Разположен на 17 км от гр. Кемер, в селището Текирова, на брега на морето, с очарователна голяма зелена територия, уютни и просторни стаи, отличен SPA център и вълшебна кухня.

Не случайно този хотел е един от най-харесваните в Анталия и винаги избор номер едно за хиляди семейства с деца!

Хотелът е част от известната турска верига GURAL, която от десетилетия налага стандартите на качество в хотелския бранш.

GURAL PREMIER TEKIROVA ще очарова всеки свой гост и ще го накара да мечтае времето да спре, за да се наслаждава максимално дълго на почивката си!

Тук има забавления за всеки вкус, организират се спортни и развлекателни мероприятия всеки ден, има огромен аквапарк, в който са добре дошли всички малки и големи деца, а вечер се провежда професионална шоу програма.

Пакетните цени през септември стартират от 754 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база PREMIER Ultra All Inclusive.

RIXOS PREMIUM BELEK 5 *

VIP-клас хотел за взискателни клиенти, разположен в Белек, Анталия. Като част от веригата RIXOS HOTELS напълно оправдава безупречната им репутация.

Хотелът разполага с великолепен СПА център,  предлагащ повече от 50 вида масажи.

Предлага изключително богата спортната и развлекателна програма – антигравитационна йога, полу танци, кросфит, табата или бойни изкуства и медитация – и всичко това под строгото ръководство на професионалните треньори в спортната академия Rixos Premium Belek.

Tez Tour излезе с препоръки за облекчаване на мерките за пристигащите в България туристи, туроператорът поиска целенасочена рекламна кампания в Беларус и Прибалтийските републики

Хотелът работи на концепция Ultra All Inclusive, а ресторантите предлагат кулинарни шедьоври на известни готвачи.

Тук е и рай за децата – RIXY CLUB и специалният детски аквапарк ще зарадват всеки малчуган.

Хотелът приема домашни любимци (до 8 кг, срещу заплащане), както и разполага с открит басейн само за възрастни (adults only).

Пакетните цени през септември стартират от 1552 евро на човек в двойна стая, с полет от София и настаняване на база Ultra All Inclusive.

REGNUM CARYA 5 *

Сгушен на брега на Средиземно море с копринен бял пясъчен плаж, Regnum Carya 5* е уникален курортен рай в Белек, Анталия, Турция.

Разположен само на 25 минути от международното летище на Анталия и разполагащ с широка гама от удобства, подходящи за всички типове туристи.

Луксозният хотелски комплекс предлага изискан избор от просторни помещения за настаняване и LUXURY All Inclusive програма за туристите, почиващи на територията му.

Хотелът е заобиколен от боровата гора първото и единствено голф игрище в Турция. Около 70% от стаите са с гледка към Средиземно море, което прави всеки поглед през прозореца незабравим и одухотворяващ.

Хотелът е много подходящ за почивка с деца, а за най-взискателните гости се предлага настаняване в специални вили с VIP услуги.

Хотелите в Турция привличат с по-ниски цени, до края на ноември съседите очакват над 1 милион руски туристи

Пакетните цени през септември стартират от 1575 евро на човек в двойна стая, с полет от София и настаняване на база  LUXURY All Inclusive.

LONICERA RESORT & SPA 5 *

Особено популярен хотел в Анталия, разположен на 22 км от гр. Алания, в градчето Tурклер, на брега на морето.

Отворен през 2017 година, това е един от най-търсените хотели за семейна почивка в Анталия, който привлича с отличното си съотношение цена-качество.

Прекрасен пясъчен плаж, отлично обслужване, безчетен брой забавления за малки и големи, включително и страхотен аквапарк, висококачествена кухня – едноседмична ваканция ще е малко, за да изпитате всички удоволствия, с които хотелът разполага. Незабравимо преживяване за цялото семейство!

Пакетните цени през септември стартират от 580 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база Ultra All Inclusive.

AMARA PREMIER PALACE 5 *

Хотелът е разположен в подножието на планината Таурус, в Кемер, Анталия и е заобиколен от красива природа.

В този регион,  Amara Premier Palace 5* се явява най-близкия хотел до летището и центъра на града.

Страхотна брегова ивица и частен кей, високо ниво на храната и възхитителен ресторант с денонощна a la carte услуга ще ви позволи да се насладите на ваканцията си с концепцията Ultra all inclusive.

Уютни стаи, декорирани в класически стил, красива теритоиря и СПА център с голям избор от процедури ще Ви осигурят незабравима почивка в Анталия!

Пакетните цени през септември стартират от  619 евро на човек в двойна стая, с полет от София и настаняване на база Ultra All Inclusive.

SEADEN SEA PLANET RESORT & SPA 5 *

Част от веригата Seaden Hotel Group, този прекрасен хотел разполага с всичко необходимо за прекрасна почивка в Анталия.

Разположен на 12 км от г. Манавгат, на брега на морето с просторен пясъчен  плаж.

Хотелът е с отлични отзиви по отношение на кухнята – огромното разнообразие от вкусна храна ще задоволи и най-изтънчения вкус.

Активна анимация, много забавления за малки и големи – в хотел SEADEN SEA PLANET RESORT всеки е добре дошъл!

Пакетните цени през септември стартират от 507 евро на човек в двойна стая, с полет от София и  настаняване на база All Inclusive.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията