Анталия
Slide
Slide

Ол инклузивни 5-звездни хотели в южната ни съседка ни изкушават със 7-дневни чартърни пакети на цена, започваща едва от 300 евро на човек, за почивка през септември!

София. Туроператори поемат изцяло разходите на туристите си за PCR тестовете за почивките им в Турция. Припомняме Ви, че на 15 юли беше одобрена мярка за облекчаване на граничния режим между Турция и България, като 14-дневната карантина отпада за всички български граждани, които представят документ за отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизането в страната изследване по метода PCR за COVID -19 при завръщането си в България. С нова заповед от 31 юли местната РЗИ може да отмени издаденото предписание за поставяне на карантина на лицата, които подлежат на такава, при представяне на документ, показващ отрицателен резултат от PCR тест проведен до 24 часа от влизането в страната.

Очаровахме първите туристи с чартър от Прибалтийските държави, посрещнахме ги във Варна с шампанско, рози и подаръци (снимки)

„Във връзка с тази възможност ние от TEZ TOUR ще се погрижим за спокойствието на всички наши туристи, които пътуват по чартърните ни програми за Анталия. Ще бъде

Бейзат Туналъ – генерален представител на TEZ TOUR Bulgaria

оказано пълно съдействие за осъществяване на PCR тест, като разходът за самия тест ще бъде изцяло на разноски на компанията, когато тестът се провежда в държавна болница или на летище и не надвишава стойността от 110 турски лири (15 евро)! В случай че все още това изискване е в сила към датата на отпътуване на полетите ни, ще предоставим допълнителни подробности как и къде ще се провеждат изследванията“, заяви генералният представител на TEZ TOUR за България – г-н Бейзат Туналъ.

„TEZ TOUR“ навлиза във вътрешния туристически пазар в България

Той посочи, че чартърните полети до Анталия ще стартират от началото на септември с ежеседмична верига, която се очаква да продължи до края на октомври. Първият полет е на 4 септември, от София. „Периодът през септември и октомври винаги е бил много предпочитано време за почивка в тази част на Турция, тъй като температурите на въздуха и водата все още са повече от благоприятни, без да ги има тежките и задушни жеги от средата на лятото. Температурата на въздуха през тези месеци варира между 28 и 34 градуса, а тази на водата – между 26-28 градуса. Друга причина, поради която тези два месеца са в ТОП избора на българите като период за почивка, са и примамливите цени.

За периода септември – октомври 2020 предлагаме над 150 хотела в района на Анталия – Лара, Белек, Сиде, Кемер и Алания. На фона на предни години цифрата е сравнително малка, защото голяма част от хотелите няма да отворят врати този сезон, поради цялостната световна обстановка. Всички хотели, които остават отворени, са сертифицирани и имат въведени специални мерки за безопасност, за да могат да направят почивката на гостите си максимално сигурна и безопасна. Всеки предлаган хотел разполага с нужната информация – протокол и/или сертификат, който указва, че хотелът е сигурен и надежден за почивка. Не на последно място са взети и всички необходими мерки за безопасност, що се отнася за полетите и трансферите от и до летището в Анталия – проведени са цялостни хигиенни обучения, като организацията по посрещането и трансферите е максимално обезопасена чрез всички възможни мерки – дезинфекция, хигиенни материали, маски, защитни ръкавици“, добавиха от компанията.

TripAdvisor обяви отличниците в туризма за 2020 г., гръцки и турски курорти и хотели са сред най-добрите в света

Туроператорът обяви, че цените за почивка са намалени толкова драстично, че досега почти такива цени за организирани чартърни програми не е имало. В момента за 5-звезден хотел на база „всичко включено“, пакетните чартърни цени за 7 нощувки стартират от едва 300 евро на човек, за почивка през септември. За едно четиричленно семейство от двама възрастни и две деца (под 12 години), могат да се намерят страхотни варианти за All Inclusive почивка със самолет, при това за по-малко от 2 000 лева! Дори и най-скъпите и луксозни комплекси, в районите на Белек и Лара, в момента са на страшно изгодни цени.

Семействата с деца могат да намерят в момента прекрасни оферти за началото на септември и да се възползват от изгодните предложения преди началото на учебната година. Хотелските вериги като Delphin hotels, Turan, IC hotels, Rixos, Limak, Crystal, Kamelya и много други продължават работата си, като предлагат освен познатото турско гостоприемство и качество, допълнителна сигурност и комфорт за гостите.
За почитателите на луксозните комплекси и ВИП почивка, сега хотелските комплекси и вериги като Rixos, Regnum, Calista, Cornelia, Titanic, Kaya, Royal и други са на още по-примамливи цени, за които си заслужават човек да вземе допълнителен отпуск.

Районът на Анталия предлага подходящо настаняване за всеки, който търси уединението на „adults only“ хотелите, за всеки, който търси градски хотели и възможност за повече екскурзии на място, и разбира се, за всички, които търсят активна и развлекателна морска ваканция.

Пътуващ репортер на bgtourism.bg обикаля света, през септември започва новата ни рубрика „Пътуване между редовете“

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията