Снимки Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

Варна. Дългоочакваният първи чартърен полет, организиран от TEZ TOUR България с 96 туристи от Вилнюс, столицата на Литва, пристигна днес на летище Варна. Летовниците бяха посрещнати лично от генералния представител на TEZ TOUR за България – г-н Бейзат Туналъ, и част от екипа на туроператора.

Туроператорът впечатли своите гости с празничното посрещане, поднасяйки им българска роза, кетъринг, включващ и шампанско, както и поднесе подаръци от името на Министерството на туризма – суверинири и рекламни материали.

Това е първата туристка от Прибалтийските държави, пристигнала у нас с чартъра. За bgtourism.bg тя сподели, че за първи път ще почива в страната ни и е очарована от посрещането. Туроператорът връчи на първата туристка специален ваучер за безплатна екскурзия за семейството й.
Всички гости получиха подаръци от Министерството на туризма

В следващите дни летовниците от Прибалтийската република ще се радват на Българското Черноморие.

В своята история туроператорът е доказал своя професионализъм и поглед как да впечатли своите клиенти, младежите споделиха, че за първи път ги посрещат така в чужда държава – те извадиха своите мобилни телефони и запечатаха първите си стъпки в България.

Бейзат Туналъ пред bgtourism.bg:

Бейзат Туналъ – генерален представител на TEZ TOUR Bulgaria, снимка Руслан Йорданов – bgtourism.bg

„Днес сме щастливи да посрещнем първата група от Литва. Гостите ще отседнат в 4 и 5-звездни хотели. Основно туристите ни са настанени в хотели в Златни пясъци, а останалите в Слънчев бряг, Албена, Обзор. Сред гостите е един от най-известните влогъри в Литва, който ще покаже не само готовността страната ни да посреща туристи, но и ще популяризира нашата дестинация – красивото ни Черноморие и възможностите за туризъм. Следващият ни чартър е в Бургас. След 15 юли – продължаваме с други полети от Естония и Латвия. Все повече българи започват вече да ни търсят и за почивка в България“ – заяви Бейзат Туналъ. 

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията