Slide
Slide

Ортус Уелнес ще ви предложи отличителни изживявания и модерен дизайн в сърцето на София

София.Уелнес център от световна класа отвори врати в Hyatt Regency Sofia. Ортус Уелнес е вдъхновен от идеята за началото, произхода и възхода. Центърът е готов да посрещне тези, които търсят здравословен, активен и балансиран начин на живот в хармонична взаимосвързаност на тялото и ума.

Ортус Уелнес е част от концепцията на световния бранд Hyatt Regency Sofia, който осигурява на гостите на хотела спокойно и персонализирано преживяване с всичко, от което те биха имали нужда под един покрив.

Шопинг туризъм: Десетки хиляди българи са влезли в Турция през последните 24 часа, последен ден без PCR и отново дълги опашки

Уелнес центърът залага на високи стандарти във всяко едно отношение – от модерния си дизайн и отпускаща атмосфера, през отличителните преживявания с най-новото кардио и силово оборудване, финландска сауна, био сауна, парна баня, хамам, солна стая, леден фонтан, релакс зона и приключенски душове, до авторски ритуали и съживяващи сетивата терапии в среда, в която грижата за чистотата и мерките за безопасност и спокойствие на гостите и служителите е безупречна.

В Ортус Уелнес гостите могат да се отпуснат и презаредят и в хидромасажния басейн, който олицетворява латинското “Sanitas Per Aqua” (Здраве чрез вода) и да намерят своето бягство от градския живот с внимателно подбраните терапии, фокусирани върху благосъстоянието им. От него се разкрива приятна гледка към вътрешната зелена градина.

От 2021 г. българските граждани без статут на уседналост ще могат да пребивават без виза във Великобритания до 6 месеца

Авторските ритуали могат да ви преведат през нови изживявания за тялото и духа и да ви накарат да усетите живота по нов начин. „Ортус“ пътешествие е изискана терапия с ползи като облекчаване на стреса, хидратация и подмладяване, започва с ароматна вана, след това тялото нежно се ексфолира и приготвя за цялостен масаж. Пътешествието завършва с успокояващ масаж на лицето и главата, който осигурява пълен релакс. Двойките могат да се насладят на Origin ритуал – терапия за тяло, която комбинира силата на натуралните местни етерични масла с най-добрата грижа за кожата от световeн козметичен лидер. Процедурата включва хидромасажна вана за двама, нежен пилинг, масаж със средна сила и терапия за лице в изключителната атмосфера на частния  уелнес апартамент. Може да си доставите удоволствие още с оформяща терапия Babor за усъвършенстване на силуета на тялото и турска баня за върховното пречистващо преживяване.

Марияна Николова пред БТВ: Ще предложа на Нова година ресторантите в хотелите да работят до 12:30 часа вечерта

Терапиите за тяло и лице са истинска радост за сетивата. Специалните оформящи, детоксикиращи и антицелулитни терапии за тяло ще отстранят токсичните и нездравословни вещества от кожните клетки, ще стегнат и тонизират кожата, ще изгладят повърхността и ще подобрят силуета. Персонализираните терапии за лице предоставят освен приятно изживяване, и видими ефекти – лифтинг и изглаждане на кожата, интензивна хидратация, ревитализиране и повишаване на устойчивостта срещу увреждане, UV радиация и замърсявания.

Германската медийна група fvw насочва вниманието на своята аудитория към здравния туризъм в България

Ортус Уелнес предлага и специална енергизираща терапия за мъже, разработена, за да ускори регенерацията на мъжката кожа (например – след порязванията при бръснене), с дълготраен ефект на хидратация.

До 28 февруари 2021г. гостите могат да се възползват от 15% отстъпка при закупуването на  членски карти за Ortus Wellness & Fitness Center!

Уелнес центърът в Hyatt Regency Sofia работи всеки ден от 9:00 до 21:00 ч. Предварителна резервация на желаната от клиента процедура е желателна. Резервация може да се направи на рецепцията на Ортус Уелнес. Отдаденият професионален екип ще помогне за избор на най-подходящата терапия, според индивидуалните нужди на всеки.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията