Slide
Slide

Хамбург. Авторитетната германска медийна група fvw насочва днес вниманието на своята аудитория към България. Всички абонати на медията, голяма част от тях е професионална публика – туроператори и туристически агенти, браншови организации и др., получиха съобщение чрез електронните си пощи за възможностите за комбинирана почивка с превантивното лечение в България – услуга, която отскоро е част от портфолиото на здравноосигурителни каси в Германия.

„Съчетайте почивката си в България с квалифицирани здравни грижи. Подготовката на нашата имунна система за дългосрочен и здравословен начин на живот е нещо разбираемо след COVID-19. Здравните курорти в България се радват на туристи от Германия, които след това могат да уредят амбулаторното превантивното си лечение, на което са се радвали на място, със задължителната си здравна застраховка“, припомня fvw.

Германската провинция Северен Рейн-Вестфалия вече няма да изисква 10-дневна карантина от пристигащите от България

„Множеството природни ресурси и компетентно работещите здравни заведения с медицински обучен персонал отговарят на европейските стандарти. България предлага изобилие от природни ресурси и има прекрасен климат за 4-сезонен туризъм“, добавя медията, която изтъква големите предимства на балнео и СПА възможностите в страната ни, за климатолечението в България в региони, които могат да подсилят имунната система чрез природните ресурси.

Германската медия запознава своята аудитория с това, че България е сред водещите нации в Европа по минерални извори и в предлагането на възможности за здравен туризъм с висококвалифициран персонал.

„Според експерти, балнеолечението, всичко свързано с водата, има положителен ефект върху заболявания на вътрешните органи, на мускулно-скелетната система, дихателната система, сърдечно-съдовата система, нервната система, за кожата, в гинекологията и андрологията. Насладете се на вашата здравна почивка на българското Черноморие, в сърцето на България или в югозападната част на страната. В съвременните съоръжения се предлагат процедури и терапии, здравословно хранене, фитнес и спортни програми“, призовават още колегите от германската медия, която с авторитетните си и професионални публикации е спечелила доверието на германските потребители. fvw работи в тясно сътрудничество с Германо-Българската индустриално-търговска камара, Българският съюз по балнеология и СПА туризъм, както и с Министерството на туризма. Чрез трите институции компанията предлага на своята аудитория актуална информация за един от водещите пазари у нас.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията