Снимкa Паулина Пимперова

Рим. Италия полага огромни усилия да подпомогне туристическия бранш с редица инициативи, насочени към стимулирането както на вътрешния, така и международния туризъм, съобщава за Bgtourism.bg лицензираният екскурзовод в Рим и Ватикана Паулина Пимперова. Администрацията на област Лацио финансира безплатни нощувки в столицата Рим и в провинциите Витербо и Риети на север от Рим  и Фрозиноне и Латина на юг от Рим.

Ако туристите резервират поне 3 нощувки, четвъртата е безплатна. Ако резервират 5 нощувки – получават още две допълнителни нощувки безплатно.

Паулина Пимперова, екскурзовод в Рим: Италия е готова да посрещне българските туристи, бързо се изчерпват часовете за посещение в музеите

В тази инициатива са се включили около 4 500 хотела от Рим и цялата област Лацио, включително хотели в централната част на столицата и по крайбрежната ивица на север и на юг от Рим.  Тази промоция е валидна до 10 септември 2021 г.
Изчерпателен списък  на хотелите, които се включват в тази промоция на сайта VisitLazio.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Хотел Радинас Уей Боровец Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA