Slide
Slide

Добрич. Известните са тримата финалисти в тазгодишното издание на кулинарното тв реалити MasterChef. Преди броени минути журито – Андре Токев, Силвена Роу и Петър Михалчев, определиха най-добрите, които ще спорят за големия приз. Това са Николай (24 г., Враца), Лора (26 г., Добрич) и Радка (37 г., Девня). Големият финал е на 28 май – вторник. Победителят ще получи 100 000 лева.

Радка, Николай и Лора

Тази вечер Николай пое огромен риск и въпреки това сготви нещо много вкусно – обяд, който включваше супа и основно. Той бе първият финалист в шоуто, а това му донесе  кухненски уреди на стойност 3500 лева.

Вечеря и десерт приготвиха останалите участници, като журито реши, че най-вкусни са чиниите на Лора и Радка.

Лора приготви говеждо бонфиле и шоколадов дилайт.  „Семпло, но вкусно ястие“, така шеф Андре Токев коментира ястието на добричлийката. „Този, който обича шоколад, ще бъде в рая от твоя десерт“, коментира Силвена Роу десертът на Лора.

Лора

Припомняме ви, че Лора Капустина е на 26 години от Добрич и е кулинарен блогър. Тя е артистична и държи на естетиката във всичко. Обича да декорира цветя. С участието си в MasterChef иска да докаже на семейството си, че кулинарията и блогът й са сериозно занимание.

Сподели публикацията