Братислава
Slide
Slide

Братислава. Словакия от днес налага локдаун за 90 дни, който ще важи за ваксинирани и неваксинирани. В страната ще има и двуседмичен нощен полицейски час, а ресторантите и магазините ще бъдат затворени. На работа ще имат право да ходят само ваксинираните и преболедувалите COVID-19 през последните шест месеца. Останалите ще трябва да си правят тест веднъж седмично, съобщава Нова тв. На гражданите ще бъде разрешено да излизат от жилищата си, само за да напазаруват храна, да отидат на работа, на училище или на лекар. След десет дни ще бъде направена оценка на ситуацията и евентуално ще бъдат разхлабени мерките за ваксинираните. Bgtourism.bg припомня, че от тази седмица 20-дневен локдаун е въведен в Австрия.

Австрия въвежда пълен локдаун от понеделник и задължителна ваксинация срещу ковид от 1 февруари

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube, TikTok

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA