снимка Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Представители на Австрия, Азербайджан, Франция и Кения за първи път ще търсят партньори и клиенти по време на 37-то издание на международното туристическо изложение „Ваканция и СПА Експо 2019“, съобщиха организаторите. Те добавиха, че 15 компании ще участват за първи път – туроператори, сдружения, хотели, атракции, оборудване. Изложението е от 13 до 15 февруари в Интер Експо Център в София.

Ново на туристическата борса „Ваканция и СПА Експо“! Ще има „Лов на ваканции“!

„Над 60 дестинации ще бъдат представени на борсата – общини и региони от България, Сърбия, Северна Македония, Турция, Гърция и др. Има традиционни и любими места за пътешествия, има екзотика за тези, които искат да опитат нещо ново. Силно присъствие на учебните заведения с професионално обучение по туризъм – НБУ представят програмата и изданията си в областта на туризма, а в рамките на изложението се провежда и 1-ви конгрес на университетите от Югоизточна Европа и Азия за култура, туризъм, изкуствен интелект и блокчейн технологии“, добавиха от най-голямия туристически форум у нас.

Магьосникът от Замъка в Равадиново тръгва на национално турне, невероятният илюзионист ще бъде на „Ваканция и СПА Експо“

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията