Slide
Slide

Равадиново. Илюзионистът на годината за 2019 година и носител на „Мемориалната купа на Мистър Сенко“, гениалният и невероятен магьосник Зайн, покорил световните сцени на Европа, Азия и Далечният изток започва второто си национално турне под надслова „Остани в България – Промени България“.

Стартът на турнето ще бъде даден в родния край на собственика и строител Георги Тумпалов – град Сандански, на 27 март 2020 година, след което ще продължи в:

Дупница -28 март, събота
Самоков – 30 март, понеделник
Перник – 31 март, вторник
Карлово- 2 април, четвъртък
Панагюрище – 3 април, петък
Асеновград – 4 април събота
Хасково – 6 април, понеделник
Свиленград – 8 април, сряда
Казанлък- 14 април, вторник
Хисаря – 18 април, събота
Ямбол – 21 април, вторник
Билети за спектаклите може да купите на касите на Eventim и с 10% отстъпка от сайта на Замъка: www.zamaka.bg, като всеки закупен билет важи и за безплатен вход за посещение на „Туристически обект №1 на България“, Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Магичното шоу ще зашемети малки и големи на този невероятен млад българин, покорил сцените на Лондон, Атина, Истанбул и Макао, споделят организаторите. Вижте само една малка част от изкуството във видео каналът на ЗАЙН:

С магията на ЗАЙН ще може да се срещнете и на щанда на Замъка по време на изложението „Ваканция и Спа Експо“ на 14 февруари 2020 в Интер Експо Център, София.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията