Slide
Slide
Slide
Slide

София. За пети пореден сезон туроператорът SOLVEX организира почивка на Портокаловия бряг. Програмата включва топ локациите Пенискола и Винарос, реализира се със съдействието на испанската организация за туризъм на провинция Кастейон Introducing Castellon.

В началото на септември хотелите – партньори на инициативата „Да покажем Кастейон“ от веригата ZT – ZT Peniscola I ZT Acuasol – ще приемат българските туристи с изхранване на пълен пансион и напитки. Специален акцент е сложен върху средиземноморските специалитети и пресните морски дарове –  гордостта на Портокаловият бряг.

И двата хотела са до пясъчния плаж на Пенискола, близо до полуострова с Двореца на Папа Луна и Замъка на Тамплиерите. Предлаганите екскурзии се провеждат с лицензиран екскурзовод на български език.

Единствено в пакетите на SOLVEX се предлагат екскурзии до Винарос, Беникасим и Кастейон де ла Плана.

Винарос е столицата на скаридите, с автентични вили на заможни търговци и очарователен стар град, с широк пясъчен плаж, а след разходка по крайбрежната алея на Беникасим е предвидена дегустация в Кармелитския манастир. Кастейон де ла Плана е друг вариант за еднодневна екскурзия, един голям административен център, но и в него ще открием църкви,  каменни улички, средновековни пазари, както и модерни магазини.

Винарос

През октомври клиентите ще могат да съчетаят плажа на Винарос с включени в пакета разходки до Валенсия, Морея – Планинското бижу на Коста Асахар и живописната Пенискола. Настаняването се предоставя от изпитания ни партньор във Винарос Vinaros Playa.

Изберете Портокаловият бряг и вижте красотата на неговите чисти пясъчни плажове и усмихнатите му жители, които се гордеят със своето историческо наследство, пищни фестивали и традиционна кухня.

Сподели публикацията