Slide
Slide

София. „Лов на ваканции“ е една от новите инициативи, които са част от програмата на туристическото изложение „Ваканция и СПА Експо“, което се организира за 37-ми път. Борсата ще се проведе от 13 до 15 февруари 2020 година в София.

За втори път ще има Медикъл и СПА зона на най-престижното туристическо изложение в България

„Очакваме 20 000 посетители. Записването продължава – до 30 декември компаниите имат възможност да заявят своето участие в най-мащабното събитие за туризъм в България. Един от акцентите в третия ден на изложението ще бъде насочен към крайния потребител! Организираме „Лов на ваканции“.

Всички изложители ще имат възможност да спечелят още повече лоялни клиенти, като представят най-интересните си оферти, нови дестинации и примамливи пътешествия в големия лов на ваканции, събота, 15 февруари 2020 г.
Участието в кампанията е напълно безплатно и през целия ден сцената в централно фоайе ще бъде на разположение на участниците за презентации, томболи и игри с публиката.
Рекламната кампания на „Лов на ваканции“ ще стартира на 1 февруари“, заяви за BGtourism.BG Вихра Огнянова – директор на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо“.

Магьосникът от Замъка в Равадиново тръгва на национално турне, невероятният илюзионист ще бъде на „Ваканция и СПА Експо“

Всички посетители ще бъдат поканени да участват в „Лов на ваканции“, който ще се проведе в събота, за да могат най-много хора със страст към пътешествията да открият нови места, атракции, фестивали, да изберат своята почивка или екзотично пътуване от каталозите и специалните предложения на участниците в изложението.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията