Slide
Slide

В България има приказни места, където бихте могли да изживеете най-щастливите си мигове и да реализирате своята морска сватба на най-романтичното място. Информационна агенция BGtourism.BG селектира 10-те най-романтичните места за сватби по Южното ни Черноморие. Потопете се в красотата на българското Черноморие и се заредете с вдъхновение за Вашия щастлив ден.

1. Замъкът „Влюбен във вятъра“, Равадиново

Всяко момиче иска да се види като булка. Всяко момиче иска това да стане на най-красивото и романтично място, при възможност в Дворец. Именно прекрасната архитектура и дворцова обстановка на това специално място са едни от най-романтичните и красиви кътчета по Южното ни Черноморие за събитието на живота на двама влюбени. Замъкът „Влюбен във вятъра“ край Равадиново вече е специално място за множество младоженци, които го избраха са съдбовното „Да“ – място, където той е принцът, а тя принцесата.

2. Роял касъл, Елените

Петзвездният Роял Касъл Дизайн и СПА е символ на изключителен лукс и комфорт. Смелите и уникални дизайнерски решения са изпълнени с екзотични, първокласни и висококачествени материали. „Роял касъл“ удивява и с външната си архитектура и инфраструктура. Хотелът разполага с общо 3 ресторанта и една банкетна зала, подходящи за организиране на сватбени мероприятия.
Роял касъл, както и курортен комплекс „Елените“, разполагат с множество места и възможности за организирането на романтични сватбени ритуали или цялото сватбено тържество на открито с уникални гледки към морето. Комплексът има малък параклис за църковен ритуал.

3. Сънсет резорт, Поморие

Сънсет ризорт се намира на 20 км от Бургас. Той е най-големият курортен комплекс в Поморие. Разположен е на самия морски бряг и е идеално място за провеждане на вашето сватбено тържество. „Сънсет Ризорт” предлага възможност за провеждане на ритуала в рамките на комплекса. Младоженците могат да избират между няколко локации – една от двете зали – „Сигма” или „Емералд”, или при слънчево и сухо време на открито. Любимите места на младоженците са алеята пред шадравана и терасата на ресторант „Диамант”.

4. Гранд Хотел и СПА Приморец

Това място предлага комфорт, стил, красота! Прекрасното обзавеждане на закрито и открито създават приятно чувство през най-важния ден от живота Ви. Градината на хотела в комбинация с Морската градина и звука на вълните е идеалното място за Вашето празненство. Денят на Вашата сватба е звезден миг в живота Ви – от първия танц до края на нощта. Затова трябва всичко трябва да бъде изпипано до последния детайл, а в Гранд Хотел и СПА Приморец знаят как да направят това.

5. Хотел Палас Марина Диневи

Създайте своите красиви моменти в неповторимата атмосфера на „Палас“. Домакините ще превърнат вашият специален ден в уникално преживяване.
Естественият декор на яхтеното пристанище, вплел в себе си белотата на впечатляващите лодки и безкрайната зеленина на екзотичните палми, подсилва усещането за романтика и безвремие.

6. Санта Марина, Созопол

Началото на вашия щастлив семеен живот е необходимо да бъде поставено с началото на избора на мястото, а ванционно селище Санта Марина е едно от най-подходящите. Домакините предлагат уют в прекрасен комплекс с прекрасна панорама към морето. Те ще се погрижат за планирането до съвършенство – от насоки при избора на подходящото меню, съобразено с предвидения от вас бюджет до най-малките детайли в декорацията. Ваканционно селище Санта Марина е водещото място за провеждане на сватбени тържества на Българско Черноморие и ще придаде допълнителна елегантност и изисканост на вашия специален ден.

7. Хотел Аква, Бургас

Хотел Аква е перфектният избор за Вашата малка или голяма сватба! Професионалният опит на домакините от хотел Аква превръща паметния ден в уникално забавление не само за младоженците, но и за техните гости. Вкусна храна, прекрасна музика, стилна украса са малка част от причините множество двойки да изберат това място за своя романтичен ден. Това е точното място за семейно събитие в сърцето на един от най-красивите градове по Черноморието ни.

8. Blu Bay Hotel Sozopol, Созопол

Древният Созопол, със своя очарователен старинен град с криволичещи калдъръмени улички и красиви дървени къщи, сгушени заедно на тесен полуостров, е един от най-важните забележителности на брега. С два превъзходни плажа, приятна атмосфера, изобилие от квартири и добри транспортни връзки, той отдавна е популярен морски курорт. Ресторант Ресторант “Boca Grande“ на петзвездното бижу BLU Bay Hotel Sozopol е отличен избор за тържествения ден на двама младоженци, където да посрещнат своите гости.

9. „Свети Тома“, община Приморско

Комплекс „Свети Тома“ със своята уникална природа, романтика и уют, превръща мечтания от Вас сватбен ден в незабравимо преживяване и прекрасен спомен. Тук можете да изживеете една незабравима емоция сред невероятната комбинация от тишина, девствена природа и чист морски въздух.

10. Oasis Resort & Spa Lozenets, с. Лозенец

Най-важният ден в живота Ви заслужава една красива и специална обстановка и атмосфера. В Оasis Resort & Spa имате възможността да избирате между 4 различни ресторанта и 2 красиви бара на брега. Посрещнете Вашите гости с един незабравим „welcome drink“, изживейте един красив ритуал на брега, направете една красива фотосесия в зелените градини на Oasis Resort & Spa и на плаж Oasis Beach и се любувайте на гледка към морето по време на Вашия празник. Настенете гостите си в уютни и комфортни стаи и апартаменти, за да бъде този ден незабравим за всички. Специализирания отдел на Oasis Resort & Spa за организирани събития ще Ви обърнат внимание и ще Ви съдействат във всичко, за да бъде Вашият празник незабравим.

Сватби като от приказка! ТОП 10 на най-романтичните места за сватби по Северното Черноморие

Сподели публикацията