Slide
Slide

София. Снахата на Н.В. Цар Симеон II принцеса Мириам де Унгрия показва в България авторските си колекции бижута. Накитите са от 18-каратово злато, декорирани с естествени камъни и диаманти. Всички бижута са ръчно изработени в Испания. Нашенци може да разгледат бижутата до 21 април от 11 до 21 часа в Paradise Center в София.

Експозицията „Miriam de Ungria: Отвъд въображението“ бе официалнo открита с коктейл, на който присъстваха Симеон II и съпругата му Маргарита, вицепрезидентът Илияна Йотова, както и редица дипломати и представители на бизнеса.

Посетителите ще могат да разгледат и закупят бижута от най-новата колекция на принцеса Мириам – Meninas, вдъхновена от едноименната картина на испанския художник Диего Веласкес, съобщава Kmeta.bg. По време на изложбата ще бъдат показани и спечелилите световна известност колекции Asia, Just Say It, Color, Ovals, Universe, Limited Edition, Ellipse, Clover. Особено специална е колекцията Hearts and Roses, която е вдъхновена от българската роза.

„Българската публика ме очарова с вкуса и вниманието си към детайла. Затова държах да представя най-новата си колекция тук, защото знам, че красотата и оригиналният стил са високо ценени. В новата си изложба съм заложила на нестандартни форми, пречупени през усещането ми за елегантност и модерност“, сподели принцеса Мириам, която има специална връзка с България, тъй като е съпруга на покойния княз Кардам и снаха на Н.В. Симеон II. 

Сподели публикацията