Slide
Slide
Люблин. В полската столица Варшава днес започва международното туристическо изложение. Красива българска вечер в ресторант Koncertowa в Люблин, която премина при огромен интерес и пълна голяма зала с местни туроператори, водачи на групи, корпоративни клиенти и журналисти, постави началото на представянето на страната ни в Полша.
Организатор на българската вечер бе фирма „Франга“ с ръководител Герчо Герчев, който от 2006 г. ежегодно привлича огромен брой полски гости. Събитието в Люблин той реализира заедно с местната партньорска туристическа фирма Włóczykij. Представени бяха възможностите за почивка в България, както и предимствата, които има почивката в Златни пясъци както за възрастни, така и за младежки групи, сподели Герчев пред Bgtourism.bg.
„Заедно с нас беше и колегата Данчо Йорданов, собственик и капитан на увеселителния ветроход „Девика“, на който се провеждат „Фиш пикник“, „Банана парти“ и други морски екскурзии. Той демонстрира как се правят морски възли. Отговорихме на въпросите на гостите относно организацията на обслужването в курорта. Бяхме приготвили богато българско меню: боб чорба, мусака, кавърма, шопска салата, крем карамел, сладкиши. Гостите дегустираха бели и червени български вина. Звучеше българска народна и съвременна музика. Вечерта завърши с дегустация на домашна греяна ракия“, разказа Герчев.
В края на вечерта гостите са споделили, че получената информация ще им бъде много полезна при подготовката за продажба на почивки за следващия летен сезон 2023. „Очаквам голям интерес към България на туристическото изложение поради три причини – за първи път се провежда борса след 2-годишна пауза заради пандемията, България е страна партньор на изложението и самите ние още не сме осъзнали какъв капитал имаме в Полша, който работи за утвърждаването на страната ни като туристическа дестинация“, сподели Герчев.
Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA