Slide
Slide
София. 60% харесват началото на новия български тв сериал „Съни бийч“, който вчера bTV завъртя в ефира си. Това сочи анкетата на bgtourism.bg в профила на информационната агенция във фейсбук. Своят вот вече са дали близо 700 души. 405 от тях са гласували с „Да“, а 274 са маркирали „Не“. Анкетата ще продължи до другия петък, когато по Нова телевизия тръгва другия нов и очакван тв сериал „Ол инклузив“.
Оригиналната продукция на bTV завладя телевизионната аудитория още с първия епизод като достигна до 1 108 100 зрители. Ето и част от коментарите под анкетата на bgtourism.bg.
В петък вечер 38,6% от всички пред екрана са избрали да проследят как започва лятото за четиримата сезони работници в голям хотел на Слънчев бряг.

Това са умният и чаровен Гомес /Бойко Кръстанов/, пиколо и разведен баща; сексапилната аниматорка Ивон /Евелин Костова/; задръстената ѝ сестрата Дарина /Лидия Инджова/, назначена за екскурзовод; и супер сваляча, но леко ограничен спасител на басейна – Младен /Иво Аръков/. Плановете на четиримата приятели се объркват напълно, когато на сцената излиза младият син на собственика на хотела – арогантният и несигурен Никола /Явор Бахаров/ – разглезено богато синче, на когото в миналото са му се подигравали и сега той е готов за отмъщение.

Романтичната комедия, копродукция на bTV и „Междинна станция“, е изборът и на зрителите между 18 и 49 години (38,2%), и на младата телевизионна аудитория (33,8%). Сериалът „Съни бийч“ ще продължи да се излъчва всеки петък от 21.00 часа по bTV.
Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК
Сподели публикацията