Slide
Slide

Община Балчик има интерактивна карта на сайта си. Посетителите могат да търсят на три езика – български, английски и румънски, обекти в седем категории: държавни и общински институции; места за настаняване; заведения за хранене и развлечения; магазини и услуги; природни и културно-исторически забележителности; медицински центрове и аптеки; фестивали. Всеки може да добави към картата напълно безплатно обект в общината.

Името и информацията за него може да се въведе на трите езика. Задава се местоположението му по административен адрес. Може да се добави уебсайтът, телефон за контакт, работно време. Има възможност да се направи галерия със снимки. Въвежда се електронна поща. Изпратената информация се проверява от администратор. След одобрението и обектът става видим на интерактивната карта, като ще бъдат добавяни само категоризирани.

Интерактивната карта е разработена по проект „Мрежа за интелигентно сътрудничество на черноморските общности в трансграничния регион“ рамките на Програмата Interreg V-A Румъния – България. Общата му стойност е 427 хиляди евро, от които за Балчик са 270 000 евро. БНР

 

Сподели публикацията