Slide
Slide

AQUAHOUSE Thermal&Beach официално ще получи наградата на Европейската СПА асоциация за „Най-иновативен СПА комплекс“. Това ще стане на 8 ноември – четвъртък, по време на Кръглата маса „Варна – целогодишна дестинация за здравен и медицински туризъм“. В нея ще вземат участие както представители на Община Варна и к.к. „Св. Св. Константин и Елена“, така и целия Борд на Европейската СПА асоциация.

За форума в България пристигат 15 от лидерите в балнеологията и СПА туризма на Европа, включително и президента на ЕСПА Тиери Дюбоа, който е и президент на Френската СПА Асоциация.

Целта на провеждането на Борда именно в България е продължаване на усилията на Министерство на туризма и на Български съюз по балнеология и СПА туризъм по налагането на България като дестинация за 4 сезона здравен туризъм.

Като една от най-активните Български туристически дестинации – Варна ще представи възможностите за здравен туризъм през 4-ри сезона и визията на ръководството. В навечерието на заседанието на Борда ще се състои кръгла маса на тема „Варна – целогодишна дестинация за здравен и медицински туризъм“, а по случай 110-годишнината на к.к. „Св. Св. Константин и Елена“ ще бъде презентиран курортът. Събитието ще се проведе в хотел Астор Гардън.

Сподели публикацията