Slide
Slide

Дряново. Дряново ще бъде домакин на парад на ретро автомобили. Очаква се над 20 стари, но добре поддържани возила, да преминат по улиците на града на 13 април. Класическите първообрази на западни коли и соцавтомобили ще преминат пред погледите на местните жители и гостите на Дряново.

„Съхраняването на традициите е изключително важно, но създаването им е не по-малко значимо. Като традиционен вече се утвърждава парадът на ретро автомобили в град Дряново, иницииран от дряновеца Стефан Иванов. През 2019г. той ще се проведе за четвърти пореден път. Доброто начало бе поставено през 2016 година, когато 19 шедьовъра на четири гуми пристигнаха на дряновска територия и събраха мнозина любопитни погледи. Чудесно настроение създаваха и разхождащите се около тях дами и господа в облекла от Ретро фотоателие – Дряново“, споделят от Дестинация Дряново.

Автомобилите ще могат първо да бъдат разгледани на пл. „Колю Фичето“, там ще бъде и културната програма. От там ще започне и дефилето по главната улица в посока пл. „Освобождение“, където отново ще имате възможност да разгледате в детайли возилата.

Ето точната програма:

13.04.2019 година

11:00ч, пл. „Колю Фичето“ Регистрация на участниците

11:45 ч Културна ретро програма

12:30 ч Дефиле на автомобилите

12:45ч Преминаване по главната ул. „Шипка“ и представяне на автомобилите на пл. „Освобождение“

Сподели публикацията