Slide
Slide

Изпълнителният директор на MSC Cruises Анджело Капуро връчи награди на 5 български компании. Това стана по време на конференция на круизния гигант с над 300-годишна история на кораба MSC Seaview, пътуващ от Рим до Барселона. С награди за отлично партньорство бяха удостоени представителите на CruiseGuru, Usit Colours, Premier Tours, Ocean Travel и Fiesta. MSC Cruises отчете 13% ръст на продажбите в световен мащаб спрямо 2019 г., а за новите пазари, сред които е и България, увеличението достига до 46%. Повечето от представителите на MSC в България посочват, че през първите 4 месеца на 2023 г. вече са продали повече круизи, отколкото през цялата 2019 г.

Наградата от името на CruiseGuru получи Никола Николов

Ексклузивно интервю на борда на кораба за Bgtourism.bg даде Анджело Капуро, който сподели защо круизните пътувания са най-добрата възможност за ваканция в наши дни и с какво MSC се отличава от другите круизни компании.

“Ние сме щастливи, че сме част от това събитие и се надявам, че след него заедно с другите колеги от България ще положим усилия да убедим още повече сънародници, че круизните пътувания са отличната форма за семейна почивка и за индивидуални пътешествия”, каза пред Bgtourism.bg Никола Николов от CruiseGuru.

“Нашият опит при продажбата на круизи показва, че MSC имат харесван продукт сред хората от всички възрасти – от децата до техните родители, баби и дядовци. Ние следим развитието на MSC Cruises през последните 15 години. Круизната компания извървя дълъг път, придружен с иновации и чиято кулминацията са най-новите кораби.

Припомняме ви, че най-сигурният начин българските туристи да се възползват от офертите на MSC е като се обърнат към обичайния си туристическия агент, защото той ги познава добре, а с помощта на круизните експерти от CruiseGuru, може да организира за тях най-добрата и незабравима почивка.

Сподели публикацията