Slide
Slide

Руслан ЙОРДАНОВ
Рим. Какво е бъдещето на круизите, защо круизите са най-добрата форма за почивка и как да бъде усъвършенстван продукта – това е във фокуса на започналата днес среща на водещата круизна компания MSC Cruises с над 400 партньора от цял свят. Събитието е тридневно и се провежда на круизния кораб MSC Seaview, който отплава в открити води от Рим до Майорка. Пътуването по вода ще завърши тази събота в Барселона. На борда е главният изпълнителен директор на MSC Cruises Джани Онорато, както и Анджело Капуро, изпълнителен директор.

Целта на събирането е MSC да получи обратна връзка от своите партньори относно подобряването на продукта и създаването на най-добрата ваканция за хора от всички възрасти. Програмата включва кръгла маса с избрани представители на MSC Cruises. Сред тях е и българската компания CruiseGuru. Срещата включва търговски презентации за бъдещето на круизите и на компанията, както и срещи лице в лице с представителите на различни пазари. Очакванията на домакините са да получат предложения за обогатяване и подобряване на продукта.

Българка направи успешна кариера в круизна компания, задава високите стандарти при настаняването

“Ние сме щастливи, че сме част от това събитие и се надявам, че след него заедно с другите колеги от България ще положим усилия да убедим още повече сънародници, че круизните пътувания са отличната форма за семейна почивка и за индивидуални пътешествия”, каза пред Bgtourism.bg Никола Николов от CruiseGuru.

Никола Николов

“Нашият опит при продажбата на круизи показва, че MSC имат харесван продукт сред хората от всички възрасти – от децата до техните родители, баби и дядовци. Ние следим развитието на MSC Cruises през последните 15 години. Круизната компания извървя дълъг път, придружен с иновации и чиято кулминацията са най-новите кораби. MSC World Europe вече впечатли много българи, а в момента сме на MSC Seaview, който също е сред любимите за круизни пътувания. Убедени сме, че всички, които опитат круиз за следващата си почивка ще останат много доволни и очаровани от разнообразието и изключителното съотношение цена-качество при този вид пътувания”, добави Николов.

В Генуа омесиха най-голямата фокача на света, грандиозният круизен кораб MSC World Europa вдъхнови местните хлебари

Най-сигурният начин българските туристи да се възползват от офертите на MSC е като се обърнат към обичайния си туристическия агент, защото той ги познава добре, а с помощта на круизните експерти от CruiseGuru, може да организира за тях най-добрата и незабравима почивка.

Актуални новини за круизи в специализираната рубрика на Bgtourism.bg – ТУК

Сподели публикацията