Slide
Slide

Кранево. През месеците май и юни гостите на хотел Casa di Fiore ще могат да се възползват от лечебни и възстановителни балнео и СПА пакети. Минералната вода, с която са захранени всички басейни и целият СПА център, има благоприятно влияние за възстановяване на жизнения тонус и здравословното състояние и е чудесно допълнение към всяка спа терапия.

Ексклузивна оферта за релаксиращ двудневен СПА пакет „ТЯ и ТОЙ“  е най-новото предложение валидно през делничните дни на месец МАЙ и включва изхранване на пълен пансион и две спа процедури: Лифтинг ампула с колаген и маска с хиалурон за нея и масаж – рефлексотерапия на ходилата за него.

През май и юни хотелът предлага СПА пакет „Релакс“ състоящ се от три луксозни и зареждащи с енергия терапии – авторски масаж „Casa di Fiorе“ – масаж на цяло тяло с плодови масла от растителни стволови клетки, портокал, мимоза, кехлибар, мускус и хидратираща маска на лице, терапия Сапфир – портокалов пилинг за тяло, маска за тяло сапфир, масаж с масло малахит и терапия Блясък – грижа за лицето с масаж и маска, в комбинация с настаняване в делукс стая с гледка море и изхранване на полупансион.

Нова група за 7-дневен Лечебен Детокс с д-р Дитер Трипп стартира на 14 Май в хотела. Детокс пакетът благоприятства за цялостна промивка на чревен тракт, подобряване дейността на чревната лигавица, изхвърляне на токсини и отпадни метаболити, електролитен баланс, регулиране на чревната перисталтика, ребалансиране на дебело-чревната флора, повишаване на имунитета и устойчивостта на организма срещу инфекции, борба с ранно остаряване, бръчки, целулит, екземи, акне, дерматит, псориазис, алергии, ревматични и автоимунни заболявания, профилактика срещу рак на дебелото черво, стимулиране на лимфен кръговрат, венозна и лимфна циркулация и отслабване. Резултатът е вдъхновяващ – свежа и хидратирана кожа, намаляне на тегло, усещане за чистота и лекота!

Медикъл и Спа център Casa di Fiore е специализиран в лечението на заболявания на опорно-двигателен апарат – коксартози, спондилоартрози, артрозоартрити, ревматоиден артрит, след оперативни интервенции на опорно-двигателен апарат и други заболявания на периферна нервна система – дископатии, радикулити, плексити, полирадикулоневрити и кожни заболявания. 

За превенция на тези заболявания екипът на хотел Casa di Fiore е разработил три балнео пакета:

Балнео пакет “Casa di Fiore” е валиден при настаняване за 5, 7 или 10 нощувки с включени закуска обяд и вечеря, преглед при доктор и по 3 балнеолечебни процедури на ден – хидротерапия (вани с минерална вода и магнезий); кинезитерапия (практика и консултация с рехабилитатор, специализирани методики на лечение, индивидуална гимнастика); физиотерапия (специализирана гунафореза и класически нискочестотни и средночестотни токове, магнит, фонофореза и апаратен лимфодренаж); калолечение и луголечение.

Пакет AKTIVE е валиден при престой от 3 или 4 нощувки и включва изхранване на пълен пансион, лекарски преглед, процедури гунафореза, процедури кална апликация или луга, частични лечебни масажи с КАН крем и рефлексотерапия.

Пакет VITA  е подходящ при настаняване за 3 или 4 нощувки и включва изхранване на пълен пансион, лекарски преглед, процедури класическа физиотерапия или лимфодренаж, процедури кална апликация или луга, частични лечебни масажи с КАН крем и рефлексотерапия.

Процедурите в тези балнео пакети имат благоприятно въздействие за подвижността в ставите, укрепването на мускулатурата, ускоряването на възстановителния процес, успокояването на локалната болка и усилването на периневралната колагенова структура.  

Балнеолечебните процедури се назначават след преглед при доктор специалист по физикална рехабилитация и медицина и се изпълняват под ръководството на екипа от рехабилитатори и терапевти. 

Подробности за всички оферти на:  https://casadifiore.com/offers/

Сподели публикацията