Снимка Руслан Йорданов, Bgtourism.bg
Slide
Slide

Най-голямото и важно събитие в къмпинг, караванинг и аутдор сектора през тази година ще се проведе в рамките на 3 дни в София.

София. Къмпинг и караванинг експо ще събере на едно място всичко най-ново от сферата на къмпинг туризма, караванинга и аудор активностите. За четвърта поредна година посетителите на изложението ще имат възможност да разгледат нови модели кемпери, палатки, туристически автомобили, къмпинг и туристическо оборудване и редица други продукти и услуги свързани с туризъм и свободно време сред природата.

Тазгодишното пролетно издание на най-голямото и важно събитие в сектора за първи път ще бъде с продължителност 3 дни – от 14 до 16 май. То е планирано да се проведе и на рекордно голяма площ – 4000 кв.м. на паркинга на хиремаркет Метро София 1 на бул. Цариградско шосе 7-11 км в столицата. 

Очакват се 45 изложители от България и Балканите, както и хиляди посетители. Входът е свободен!

Повече информация на страницата на Къмпинг и караванинг експо: https://expo.camping.bg/

Фейсбук събитие: https://www.facebook.com/events/205604764334894

Организатор на събитието е Camping.bg, а медийни партньори са БНР, списание Explorer, информационна агенция Bgtourism.bg и списание off-road bg.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията