Slide
Slide

Брюксел. Португалският град Брага бе обявен днес за най-добрата европейска дестинация за 2021 г. В тазгодишното издание гласуваха над 600 000 души от 190 държави. На второ място в класацията се нареди столицата на Италия – Рим. Сред първите 10 съседните на България държави – Румъния и Гърция класираха по един свой представител. Сибиу е на пето място, а Кефалония заема седма позиция. Припомняме Ви, номинациите бяха 20, а гласуването в интернет се проведе от 20 януари до днес.

Победителят в тазгодишното издание на Еuropean Best Destinations Брага има какво да предложи на всеки турист. Брага ще се хареса на любителите на историята и архитектурата. Брага е и задължителна дестинация не само за любителите на кулинарията, но и за шопинг маниаците. Брага е и задължителна дестинация за духовност с разкошните си църкви, манастири и светилища.

Малко френско градче е дестинация №1 в Европа за 2020 г.

Португалският град е град на традициите и модерността, изпълнен с много динамика и история, с многобройни културни събития. Това е най-добрата европейска дестинация за 2021 г.. Брага е град, който можете да посетите по всяко време на годината и особенно, когато мерките за пътувания бъдат облекчени.

ТОП 10 на най-добрите
Европейски дестинации за 2021 г.
1. Брага, Португалия
2. Рим, Италия
3. Цавтат, Хърватия
4. Флоренция, Италия
5. Сибиу, Румъния
6. Париж, Франция
7. Кефалония, Гърция
8. Котор, Черна гора
9. Соча, Словения
10. Канарски острови, Испания

Истанбул е в ТОП 5 на най-популярните места в Instagram, сред първите 50 има и български град

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията