Slide
Slide

Частните членове на клубовете отново са много на мода, а наскоро се появиха клубни хотелски хибриди, които не само обслужват местния елит, но и предлагат шикозни стаи за познати пътници. Ето къде да останем, за да получим вътрешен достъп до тези частни клубове по заявка, където изключителността е по-добра от лукса.
Завесата в Лондон
Лондон е претъпкан с частни клубове и много от тях имат собствени стаи за гости. Но има ново поколение по-млади, хотелски клубове като Завеса, които разрушават сцената и вливат нов живот в традицията на лондонския частен клуб. Завесата е базирана в стилния Shoreditch и разполага със 120 стаи за гости – много повече от повечето частни клубове.
Батерията в Сан Франциско
Батерията е красиво облечен частен клуб, който също се превръща в бутиков хотел, където гостите получават почетно членство в клуба за времето на престоя им. Някои от предимствата на членството в клуба включват дискретност: този частен клуб забранява използването на социални медии за защита на личните данни на своите членове и гости.
Броудиланд в Будапеща
Като привличат внимателно креативните творци и предприемачи от Будапеща, на „гражданите“ на Броудиланд се предоставя частен достъп до най-страхотната страна на Будапеща. Броудиланд всъщност се състои от четири места в Будапеща. Ако резервирате стая в някое от местата за настаняване, веднага ставате член и се наслаждавате на членските предимства за времето на престоя ви.
Клуб Карнеги в Шотландия в замъка Скибо
Клуб Карнеги в замъка Скибо предлага на своите престижни членове място, където да си почиват в 21-те стаи за гости на замъка или в 11-те хижи за гости. Съвършената картина с площ от 8000 акра е фона на сватбата на Мадона с Гай Ричи, така че не очаквайте членството в този клуб да бъде лесно постигнато или да е на достъпна цена. За съжаление, трябва да имате познат, който е член, за да може да го посетите.
Къща Сохо Мумбай
Не може да се говори за частни клубни хотели и да не се споменава Къща Сохо, лидер в категорията. Вместо да почива на лаврите си, Къща Сохо постоянно се разширява. Не е необходимо да сте член на клуба, за да резервирате нощувка в една от 38-те стаи на Soho House Mumbai – въпреки че ако сте член, получавате 20-процентна отстъпка.

Източник: The Sun

Превод Диана Михайлова, BGtourism.BG

Сподели публикацията