Slide
Slide

Досега австралийката е посетила над 70 страни

Даниел Грийнтри от Сидни обикаля света от 18-годишна. В последните три години тя е блогър и разказва за пътешествията си. Австралийката е доста известна в социалните мрежи, където има над 98 хил. последователи.

Освен с красивите снимки от различни очарователни кътчета на планетата, Даниел печели вниманието към себе си и със своя съвършен външен вид.

На 46 г. години тя изглежда с поне 20 години по-млада.

„Като се има предвид, че повечето от местата, които посещавам, са летни дестинации, няма как да избягам от снимките по бански. Това естествено привлича повече внимание върху външния ми вид. Всички ме мислят за по-млада, докато не видят пост, в който коментирам как обикалям света от повече от 20 години“, коментира Даниел.

Самата тя признава, че рядко мисли за възрастта си. Казва, че е наследила добри гени от родителите си, а другото е резултат от здравословен и активен начин на живот.

Даниел обича да плува, ходи на йога и на пилатес, а най-често похапва плодове, зеленчуци и риба. За красивата си кожа тя издава, че не излиза без слънцезащитен крем и рядко слага грим.

Досега австралийката е посетила над 70 страни. Вести

Сподели публикацията