© The Sill
Slide
Slide

Ако мислите, че единствените домашни любимци са котките, кучетата, хамстерите, папагалите, зайците и таралежите, грешите.
Компанията The Sill представи следващото поколение – става дума за пухкава зелена топка, част от растителния свят, съобщи Profit. Тя буквално ще разтопи сърцето ви от умиление. Това е най-новата мода сред цветарите, след като живите стени пожънаха голяма популярност. Малките зелени топчици всъщност са влакнести водорасли.
Това означава, че нямат нужда от изобилие от светлина. Имат нужда просто от вода. Можете да ги приравните към рибите, които не изискват кой знае какви грижи. В чужбина зелените топчици се продават по две в комплект и вървят заедно със стъклена купа.
Можете да ги поставите обаче и в друг съд – прозрачен, за да можете да се наслаждавате на новите си домашни любимци.

Това са любимци с полза! Те оказват положително въздействие върху околната среда. Способни са да абсорбират токсините от водата, да я филтрират.
Ако ще поръчвате от зелените топки, не забравяйте да сменяте водата им на всеки две седмици. Поддържайте стайна температура в помещението, в което ще им се наслаждавате.
Дръжте ги далеч от пряка слънчева светлина. В противен случай ще покафенеят.

Сподели публикацията